Tinerețe fără bătrânețe cu preparatul Teosyal. Interviu cu specialistul Valeria Bulat

Tinerețe fără bătrânețe cu preparatul Teosyal. Interviu cu specialistul Valeria Bulat

-
//
28.03.2016

În tinerețe celulele pielii sunt saturate cu molecule de acid hialuronic, care întinde pielea și îi permite să își păstreze fermitatea, elasticitatea și frumusețea. După 40 de ani totul se schimbă. Numărul de molecule de acid hialuronic se reduce brusc, pielea își pierde fermitatea și elasticitatea, se usucă și se deshidratează. Injecțiile cu acid hialuronic ajută la restabilirea stării acesteia și la îmbunătățirea conturului feței. Unul dintre cele mai bune preparate de noua generație folosite la această procedură este Teosyal. Este vorba despre o linie completă de fillere cu densitate diferită, fiecare având formula sa unică și o destinație specială. Fiecare filler Teosyal este destinat pentru soluționarea maxim eficientă a sarcinii sale. Ce este Teosyal, care sunt efectele sale și prin ce se deosebește de alte preparate ne-a vorbit doamna Valeria Bulat, directorul clinic al Centrului de sănătate „OZONIS”.

Tinerețe fără bătrânețe cu preparatul Teosyal. Interviu cu specialistul Valeria Bulat

Tinerețe fără bătrânețe cu preparatul Teosyal. Interviu cu specialistul Valeria Bulat Ce intră în componența preparatului?

Componentul activ de bază al Teosyal este, în mod tradițional, acidul hialuronic de proveniență nonanimală. Atunci când acidul ajunge sub piele, aceasta contribuie la aglomerarea moleculelor de apă, ceea ce duce, în consecință, la netezirea ridurilor. În acest preparat, cantitatea de acid este semnificativă: 25 mg/g. Iar legăturile dintre moleculele acidului sunt atât de strânse, încât dezintegrarea lor decurge foarte lent. Prin aceasta se explică și efectul îndelungat al plasticii de contur Teosyal. 

Tinerețe fără bătrânețe cu preparatul Teosyal. Interviu cu specialistul Valeria Bulat

Tinerețe fără bătrânețe cu preparatul Teosyal. Interviu cu specialistul Valeria Bulat Care sunt avantajele acestor fillere?

Producătorii consideră că avantajul principal al fillerului este acidul hialuronic pur. Proprietățile acidului conținut în acest preparat nu doar corespunde standardelor farmacologice din Europa, ci și depășesc cu câteva puncte cerințele impuse, adică acidul este mai pur decât o cere legea. De aceea probabilitatea apariției unor complicații după injectarea acestui preparat este mult mai redusă decât în cazul altor fillere. În plus, el asigură un efect ce se menține până la 12 luni. Acesta este un termen destul de îndelungat, având în vedere că, în medie, fillerele garantează un rezultat doar pentru 6-8 luni. În plus, dacă se efectuează proceduri de menținere, rezultatele obținute cu Teosyal pot fi prelungite.

Tinerețe fără bătrânețe cu preparatul Teosyal. Interviu cu specialistul Valeria Bulat

Tinerețe fără bătrânețe cu preparatul Teosyal. Interviu cu specialistul Valeria Bulat Teosyal are preparate destinate pentru anumite zone ale feței?

Linia Teosyal constă din 8 preparate diferite. Fiecare dintre ele este destinat pentru soluționarea anumitor probleme: de la ridurile mici din jurul ochilor până la cutele nazolabiale adânci.

TeosyalKiss – subliniază frumos conturul buzelor, precum și le conferă volum, făcându-le mai atrăgătoare.

TeosyalMeso – acest fller nu conferă volum, în schimb întinerește pielea și o hidratează. Este folosit, de obicei, pentru mezoterapie (întinerirea feței și a corpului).

TeosyalTouchUp – după proprietăți amintește de TeosyalGlobalAction, însă este prezentat în ambalaje cu volume mai mici. El este folosit pentru procedurile de menținere după administrarea oricărui alt preparat din această serie.

TeosyalFirstLines – este fillerul cel mai ușor din întreaga linie. De cele mai multe ori este folosit în lupta cu ridurile mici de suprafață.

TeosyalGlobalAction – un preparat mai vâscos, destinat pentru ridurile și cutele de adâncime medie, întâlnite de obicei pe obraji sau între sprâncene.

TeosyalDeepLines – este un gel mai consistent decât precedentul. Cu ajutorul lui cosmetologii îndepărtează cutele nazolabiale adânci, ridurile verticale din zona buzelor și alte probleme de acest gen.

TeosyalUltraDeep – cel mai vâscos și consistent filler din serie. El luptă eficient cu cele mai grave probleme, așa cum sunt cutele de pe obraji și nazolabiale profunde. El conferă volum suplimentar și corectează ovalul feței.

TeosyalUltimate – este cel mai eficient pentru conferirea volumului. Acest filler este folosit pentru îmbunătățirea formei obrajilor, bărbiei, pomeților și corectarea ovalului feței.

Teosyal (Puresense) Redensity I – este un preparat relativ nou. Reprezintă o combinație între un gel de umplere termică și un biorevitalizant. În compoziția lui, pe lângă acidul hialuronic, intră aminoacizi, antioxidanți, vitamina B6 și minerale, precum și lidocaină. Datorită acestui amestec, pielea recapătă strălucirea de odinioară, iar ridurile dispar.

Teosyal (Puresense) Redensity II Eyes – un gel cu textură ușoară, destinat pentru corectarea zonei periorbitale (șanțurile lacrimale, așa-numita laba gâștei, cearcănele, pungile sub ochi). El are o acțiune asemănătoare cu gelul precedent, cu deosebire că fillerul dispune de proprietăți higroscopice, ceea ce reduce la minimum formarea de edeme după intervenție.

Tinerețe fără bătrânețe cu preparatul Teosyal. Interviu cu specialistul Valeria Bulat

Tinerețe fără bătrânețe cu preparatul Teosyal. Interviu cu specialistul Valeria Bulat Ce trebuie să știe pacienții care aleg plastica de contur cu preparatul  Teosyal?

Primele rezultate vor fi observate imediat după procedură, însă toate modificările vor fi vizibile peste 2-3 zile, când preparatul își face întregul efect. Pentru menținerea rezultatelor obținute se recomandă, deseori, proceduri repetate după 6-8 luni, dar cu o cantitate mai mică de filleri. Procedura în sine este, de regulă, nedureroasă. Anestezia locală este folosită pentru pacienții cu piele deosebit de sensibilă și la corectarea buzelor. Procesul de transformare nu durează prea mult, injecțiile sunt efectuate de obicei în 30 de minute.

Tinerețe fără bătrânețe cu preparatul Teosyal. Interviu cu specialistul Valeria Bulat

Tinerețe fără bătrânețe cu preparatul Teosyal. Interviu cu specialistul Valeria Bulat Cum se desfășoară plastica de contur cu fillerii Teosyal?

Plastica de contur este o procedură cosmetologică prin injectare, și nu o intervenție chirurgicală. Aceasta este practic nedureroasă, nu lasă semne vizibile și nu necesită reabilitare. Specialiștii noștri posedă la perfecție toate tehnicile moderne de introducere a fillerelor cu ajutorul unor ace „moi”, care nu traumatizează țesuturile. După procedură pe piele se observă doar o simplă roșeață și un semn abia vizibil de la injecție. Rezultatul procedurii este vizibil imediat și se păstrează timp de 8-10 luni! În tot acest timp fața dumneavoastră va fi proaspătă și odihnită, iar ridurile și cutele vor dispărea. Acidul hialuronic, din care constă gelul TEOSYAL nu doar umple ridurile, dar și stimulează formarea de colagen și elastină și asigură o hidratare corespunzătoare. Adică se îmbunătățește nu doar aspectul exterior, ci și structura interioară a pielii. Ea devine mai fermă, mai elastică și mai hidratată. 

Tinerețe fără bătrânețe cu preparatul Teosyal. Interviu cu specialistul Valeria Bulat

Republica Moldova, or. Chișinău, str. Alba Iulia 97

email: info@ozonis.md

tel.: (+373 22) 930-940, fax: (+373 22) 930-920,

mob.: (+373) 600-8888-7

www.ozonis.md