Olga Țurcan – director și specialist principal la clinica de medicină estetică “Laboratorul Frumuseții”

Pregătim fața pentru sezonul de vară. Olga Țurcan

Pregătim fața pentru sezonul de vară. Olga Țurcan Ce proceduri trebuie urmate înainte de vară, pentru a pregăti tenul pentru sezonul cald?

Într-adevăr, nu există proceduri speciale de sezon. Deși, desigur, primăvara, toate dorim să arătăm mai proaspete! Tinere! Atrăgătoare!

Procedurile de hidratare profundă, biorevitalizarea, îmbunătățirea tonusului pielii…practic toate procedurile, probabil, cu excepția celor care traumatizează epiderma (peeling, dermabraziunea și altele), doar dacă, sunteți dispusă, de bună-credință, să folosiți soluțiile de protecție solară și să urmăriți recomandărilor medicului – rezultatul va fi incredibil!

Pregătim fața pentru sezonul de vară. Olga Țurcan Fiecare grup de vârstă cu procedurile sale?

Indiscutabil! Mai bine spus, fiecărei stări a pielii îi corespund anumite proceduri!

Dacă pielea, doar a pierdut din prospețimea sa – începeți cu microimpulsuri și măști, dacă pielea este deshidratată și are tonus scăzut – cel mai probabil vă va ajuta biorevitalizarea. Ridurile mai profunde necesită umplerea acestora, iar ridurile mimice pot fi nivelate cu ajutorul botoxului.

Pregătim fața pentru sezonul de vară. Olga Țurcan Câte proceduri trebuie urmate?

Cursul de biorevitalizare – trei proceduri cu o pauză de două săptămâni. Lifting cu laser (nu confundați cu laser resurfacing) 3-4 proceduri cu o pauză de 10-12 zile.

Pot fi combinate câteva proceduri și atunci, acestea vor fi mai eficiente, chiar decât un curs urmat în timp mai scurt.

Pregătim fața pentru sezonul de vară. Olga Țurcan Cât costă fiecare procedură?

Prețul variază între 350 și 1.500 lei, în funcție de ceea ce ați ales. Se poate concentra doar la o anumită zonă a feței, de exemplu - pielea din jurul ochilor, astfel arătând bine și neafectând simțitor bugetul familiei.

Pregătim fața pentru sezonul de vară. Olga Țurcan Care sunt contraindicațiile?

Bolile inflamatorii acute ale pielii, administrarea preparatelor, care reduc capacitatea de coagulare a sângelui (ultimele trei zile înainte de procedură).

Pregătim fața pentru sezonul de vară. Olga Țurcan Au oare aceste proceduri efecte secundare?

De regulă – nu, deși, sunt posibile vânătăi care se păstrează timp de 2-3 zile, dar, efectul merită!

Pregătim fața pentru sezonul de vară. Olga Țurcan Remediile naturiste, rețetele tradiționale, care este atitudinea dumneavoastră, ca profesionist, față de acestea?

Desigur, mai bine acestea decât nimic! Dar, nu trebuie să contați pe un efect de lungă durată. Deși, masca cu banană și avocado, vă va ajuta să arătați grozav. Și, respectiv, sclipire  a ochilor și dispoziția bună Vă sunt asigurate!