Vrei o nouă tunsoare pentru a fi stilată în această vară sau pentru a-ți schimba complet look-ul? Mai multe soluții îți stau la dispoziție pentru că tendințele nu lipsesc! Poți opta de exemplu pentru tunsoarea Rachel, un omagiu adus personajului Rachel Green din serialul „Friends”, interpretat de Jennifer Aniston.

În primele sezoane filmate în anii 90, ea poartă un gradient extrem de pronunțat, care îi permite să câștige volum. Poți opta și pentru tunsoarea fluture, care folosește aceleași coduri. Este, de asemenea, o tunsoare pe mai multe niveluri care aduce lejeritate părului. Ideal când vrei să dai o mișcare plăcută părului fin.

Dar tunsoarea care iese în evidență în acest moment este cea subtilă, potrivit hairstiliștilor londonezi. Aceasta este o versiune nouă, mai subtilă a tunsorii shag, o tunsoare foarte stratificată, cu accente rock, inclusiv mai multe niveluri de lungime pentru a obține volum. Foarte des, este însoțit de un breton conic pentru a încadra fața sau, altfel, de un mini breton. Această tunsoare este potrivită atât pentru lungimi XXL, cât și pentru păr scurt!

Subtle Shag: o tunsoare foarte stratificată care este ușor de întreținut

Potrivit postării de pe Instagram al salonului Hairbros, această tunsoare nu necesită nici un efort pentru a o coafa: nu este nevoie să petreci o jumătate de oră în baie dimineața pentru a crea o coafură plăcută, tunsoarea este autosuficientă. „Părul lui Giuro a spus puțin despre ea, am vrut să-l facem cool și mai grungy în timp ce realizăm ceva super drăguț”, citim sub videoclipul în care vedem o tânără care optează pentru Subtle Shag. Rezultatul îi evidențiază foarte frumos ochii

mamaplus
mamaplus