Zilele trecute, artista a decis să le dea o lecție de stil bărbaților și le-a sugerat să nu mai poarte ciorapi albi la costumul negru, clasic. Imediat, urmăritorii săi de pe o rețea socială au apreciat inițiativa ei curajoasă de a spune lucrurilor pe nume și chiar i-au sugerat că ar trebui să facă mai des astfel de recomandări.

”Fie ei bărbați obișnuiți, fie ei bărbați cunoscuți sau mai puțin cunoscuți, de la țară sau de la oraș, există o regulă obligatorie pentru bărbați – NICIODATĂ nu purtați ciorapi albi la costum negru! Le dau un sfat, poate alții nu cunosc. Sunt sigură, sunt oameni la noi în țară care sunt o dată în viață miri și o dată în viață îmbracă costumul. De aia nu au cum să cunoască aceste reguli, pentru că probabil nu au un job unde ar trebui să fie mereu manierați, asortați. Din păcate trăim în Republica Moldova, nu trăim în New York sau Los Angeles, unde în mare parte sunt oameni de afaceri prin birouri și hoteluri de lux.„, a menționat Tatiana pe Instagram.

Artista nu a ezitat să comenteze și câteva detalii cam stresante din trafic pe care le observă zilnic, iar una dintre acestea sunt fețele încruntate ale șoferilor sau, mai exact, ale unor șoferițe.

”Încetați să stați la volan cu o față arogantă. Încetați vă rog! Zâmbiți, pentru că e suficient să te întorci și să zâmbești frumos – și omul de alături va fi absolut surprins de emoția pe care i-o oferi, iar tu o să ai o stare mai bună. Aroganța asta a voastră, cu-i trebuie? Mă enervați!”, a mai adăugat Tatiana.

Cu siguranță, artista va mai reveni cu alte recomandări, pentru că este întotdeauna foarte activă pe rețelele sociale, iar urmăritorii săi au doar reacții pozitive.