mamaplus

Carousel

Carousel, nu e doar un magazin, ci o lume a jucăriilor, cărților și cadourilor.  O călătorie de vis pentru copii și, de ce nu, o mașină a timpului pentru părinți. În Carousel te poți roti ore în șir, totul devenind atât de tentant că...chiar și unui matur îi va veni greu să se limiteze doar la un singur produs. De aceea, oamenii de acolo vă vor ajuta până veți găsi cheița fermecată spre inima fiecărui copil căruia doriți să-i cumpărați un cadou.

Ca să fim siguri că, de la mic la mare va avea o călătorie de neuitat, fiecare produs de pe raft a fost ales cu o deosebită atenție și grijă, pentru a fi durabil în timp, indiferent că e vorba de jucării, cărți sau jocuri. 

Mai mult decât atât, după procurarea produsului dorit, aveți posibilitatea să-l și împachetați. Sortimentul și calitatea hârtiei pentru împachetare surprind plăcut, întrucât este adusă direct din Germania și Marea Britanie, iar materialele din care este făcută sunt reciclabile și ecologice. Un factor important pentru generația noastră.

mamaplus
mamaplus

Carousel, nu e doar un magazin, ci o lume a jucăriilor, cărților și cadourilor.  O călătorie de vis pentru copii și, de ce nu, o mașină a timpului pentru părinți.

Adresa: Moldova, Chishinau, str. M. Eminescu 24
Telefon: (+373 22) 011 022
Facebook

mamaplus