Shopping Malldova este un singur centru comercial de nivel european din Chișinău, Republica Moldova. Centrul este amplasat în proximitatea sectoarelor Centru și Botanica, și a fost inaugurat la 21 noiembrie 2008. MallDova este primul centru comercial de retail și divertisment de mare format din Republica Moldova.

Adresa: Chișinău, str. Arborilor, 21
Telefon: (+373 22) 603 301
Facebook
Site

Centrul Сomercial Sun City găzduiește peste 200 de magazine, o varietate de cafenele și restaurante. La etajul trei ve-ți găsi cel mai mare sortiment de țesături și accesorii de cusut, produse pentru broderie și tricotat. La etajul patru sunt magazine de îmbrăcăminte și jucării pentru copii, vă așteaptă o cafenea pentru copii, fitness centru și saloane de frumusețe.

Adresa: Chisinau, str. Pușkin, 32
Telefon: (+373 22) 234 664
Facebook

Centrul Comercial Zorile se remarcă prin cea mai mare platformă națională de comercializare a încălțămintei și lansarea primului proiect “Din inimă – casa comună a brandurilor moldovenești”. Aici găsiți cei mai renumiți producători și comercianți naționali de încălțăminte, haine și accesorii, precum și o colecție impresionantă de produse vestimentare de import.

Adresa: Chișinau, str. Calea Ieșilor, 8
Telefon: (+373 22) 837 494
Facebook
Site