mamaplus

Aparatul care revoluționează liposucția în Moldova. Cine este chirurgul care folosește inovația la noi

-
//
03.01.2020

Liposucția este una dintre operațiile chirurgicale pe care le cunosc toți și cea mai eficientă procedură de slăbire. În rând cu rinoplastia și augmentarea mamară, este una dintre cele mai solicitate intervenții estetice, atât peste hotare, cât și în Moldova. Pentru cele mai bune rezultate este nevoie de un chirurg profesionist, cu experiență vastă, dar și aparate de ultimă generație.

Un asemenea aparat este body-jet® evo, care a revoluționat atât operația de liposucție, cât și lipofillingul, adesea selectat împreună cu prima procedură, pentru o remodelare corporală extinsă. Pentru injectarea de grăsime proprie este nevoie de celule adipoase într-o formă excelentă, perfect curățate de orice reziduuri. Procedura folosește grăsimea în surplus pentru a crește volumul unor zone (bust, fese) sau pentru a scăpa de ridurile faciale. Anume liposucția asistată cu jet de apă permite recoltarea blândă de grăsime în plus și transferul de grăsime autolog cu o rată de succes uimitoare.

mamaplus

Pentru mărirea sânilor fără implanturi, dar și pentru întinerirea facială cu celule stem sunt utile anume celulele întregi, perfect funcționale. Aparatul body-jet® evo permite o rată de supraviețuire a celulelor adipoase net superioară metodelor clasice.

Folosind o tehnologie inovatoare cu jet de apă, celulele grase sunt detașate ușor de țesutul conjunctiv, cu ajutorul unui jet de apă pulsatoriu în formă de ventilator și aspirație simultană.

mamaplus

Un sistem de acționare revoluționar, integrat în body-jet® evo, permite precizia, controlul, intensitatea și eficiența sporită a jetului de apă. Este posibilă efectuarea mai rapidă și mai ușoară a liposucției, permițând chirurgului să recolteze volume mari și mari de grăsime pentru un transfer mai eficient.

mamaplus

Chiar și atunci când liposucția este singura procedură pentru care optează pacientul, rezultatele oricum sunt net superioare, la folosirea acestui aparat. Datorită efectului blând al jetului de apă, țesutul înconjurător, nervii și structurile vasculare rămân practic nedeteriorate, astfel perioada de recuperare este mai scurtă. Riscurile reduse la minim sunt un alt avantaj, iar rezultatele sunt mai bune și se observă mai rapid.

Chirurgul Anatolie Taran este cel care mereu alege metodele inovaționale în practica sa. Inspirat și din cele mai bune practici, prezentate la conferințele la care participă permanent pentru perfecționarea profesională, dumnealui își dorește cele mai bune rezultate pentru pacientele ce aleg chirurgia plastică în Moldova.

Dacă vă doriți o remodelare corporală, scăderea rapidă în greutate, fără riscul de a pune imediat kilogramele înapoi, dacă vă doriți să micșorați volumul unor zone, amplificându-l în altele (fese, sâni), puteți apela cu încredere la talentul și experiența chirurgului plastician Anatolie Taran.

Pentru programări puteți să contactați recepția Terramed: tel: +373 (022) 202373 sau personal pe domnul Taran la tel: +373 79 43 27 76.