mamaplus

Olga Busuioc, despre perioada postpartum: ”Uneori simt că nu mai pot…„

-
//
31.05.2021

”Cel mai frumos scenariu scris este chiar cel pe care îl trăiesc acum”, spune soprana Olga Busuioc care a devenit mămică la începutul acestei primăveri. Micuța Sophia Marlen adoră să o asculte pe mămica ei cântând atunci când este neliniștită și a moștenit ochii albaștri de la ambii părinți. Primele luni postpartum sunt extrem de frumoase, dar și pline de tot felul de întrebări și provocări pentru tânăra mămică. Olga spune că este acum în căutarea unei bone și depune toate eforturile pentru a face față noilor încercări din viața ei de proaspătă mămică.

”Uneori simt că nu mai pot, vreau să reușesc multe și încep să am frustrări. Multe le doresc ca la carte. Nu am părinții alături, nici bona, am un soț care face totul pentru noi, dar a greu. Nu am deloc timp pentru mine, dar o să mă trezesc la 5:00 să-mi vopsesc părul sau o să mă culc la 1:00 ca să finisez pedichiura, pentru că sunt femeie. Apoi mă uit la ea și înțeleg că tot ce am mai frumos este exact ceea ce am deja.”, povestește Olga.

Tânăra mămică mai spune că de patru luni se confruntă cu dureri mari în zona coapselor și a șoldurilor. Deși a încercat mai multe remedii, inclusiv și injecțiile cu cortizon, ea mărturisește că nimic nu funcționează. Totuși, mămicile care o urmăresc pe Instagram o încurajează și îi spun că ar fi vorba despre una dintre neplăcerile perioadei postpartum, care va dispărea odată cu trecerea timpului.

”Realitatea acestei perioade: doi părinți zombi care încearcă să găsească soluții pentru a armoniza relația. Suntem părinți și ambii ne dedicăm extrem de mult. Pararel, mai avem munca, care nu poate fi amânată...”, a mai adăugat Olga în stories pe Instagram.

Cu siguranță, multe cupluri vor rezona cu ceea ce simte acum Olga, iar ideea cea mai importantă pe care ar trebui să o conștientizeze proaspeții părinți este că aceste schimbări sunt absolut normale și trecătoare.

Menționăm că Olga Busuioc este stabilită momentan în Germania și este logodită cu iubitul ei Dominik.

mamaplus
mamaplus