mamaplus

O mamă a doi copii s-a filmat o zi întreagă după ce iubitul a acuzat-o că nu face nimic

-
//
15.07.2021

Să fii mamă și să ai grijă de casă și de familie nu-i lucru ușor, iar dacă cei din jur nu apreciază asta, ești probabil cu moralul la pământ. Pentru că este conștientă de faptul că mai sunt mame care trec prin aceeași situație, mama a doi copii și bloggerița Sierra Nicole a vrut să demonstreze cât de multă muncă presupune creșterea copiilor și îngrijirea casei, chiar dacă mulți consideră că aceste activități nu presupun efort semnificativ. După ce partenerul ei de viață a acuzat-o că nu face nimic toată ziua, Nicole a vrut să îi demonstreze cât de solicitantă e munca unei mame și s-a filmat timp de o zi. Femeia  a publicat videoul pe TikTok, unde a adunat deja milioane de vizualizări.

La scurt timp după aceea, ea a primit numeroase mesaje, comentarii și aprecieri din partea mămicilor care o urmăresc din diferite colțuri ale lumii și care împărtășesc cu ea ideea că munca de părinte nu este deloc ușoară. În imagini, ea a arătat cum încearcă să strângă lucrurile împrăștiate prin casă, în timp ce copiii ei îi cer atenția aproape constant.

@sierra_not_ciara

I just want to feel appreciated... 😞 so many things I didn’t even record. Tik tok I am 22 stop taking this down for drinking .

♬ Get You The Moon - Timmies