mamaplus

O mamă bloggeriță, în lenjerie intimă la 3 luni după naștere: ”Încă mai am de dat jos câteva kg!„

0
//
08.12.2020

Una dintre cele mai urmările bloggerițe din România, Alina Ceușan, mereu știe să-și țină publicul aproape și să aducă ceva nou, bineînțeles. Proaspăta mămică și-a asumat schimbările fizice cu care sarcina a venit la pachet încă din primele clipe.

Din momentul în care a făcut publică vestea că urmează să devină mămică, în jur de 20 și ceva de săptămâni, blonda a prezentat pe contul său de Instagram fotografii reale cu transformările prin care a trecut. Inclusiv la 40 de săptămâni de sarcină, clujeanca a avut curajul de a se afișa în costum de baie.

Mai mult decât atât, Alina a ales să facă publice fotografii din maternitate în care a arătat realitatea postpartum, exact așa cum este ea pentru orice mamă.

mamaplus

Cu lenjerie intimă de unică folosință și cu o burtă „încă de graviduță”, Ceușan a ales să împărtășească public imagini pe care alte persoane publice nu ar avea curajul să le arate fanilor.

Acum, la aproape 3 luni după ce-a devenit mamă, Alina Ceușan a ajuns foarte aproape de forma fizică pe care o avea înainte de a rămâne însărcinată. Avea 54 de kilograme în primele două luni de sarcină. Acum, la 3 luni după ce-a devenit mămică, blonda cântărește 59,5 kg.

mamaplus

„Am vrut să aduc un update despre cum arată corpul meu postpartum, acum, la 3 luni după naștere. Fac masaj anticelulitic. Am început să fac sport din nou. Așa arăt acum. Am pornit de la 54 de kg, deci încă mai am de dat jos câteva kilograme, dar per total totul arată ok.”, a spus Alina pe contul său de Instagram, în timp ce se filma în oglindă purtând doar lenjerie intimă.