mamaplus

”Nu vreau să le șochez pe femeile care n-au născut”: o mamă și-a arătat abdomenul după a șasea naștere

0
//
08.06.2021

Rețelele sociale ne bombardează zi de zi cu imagini perfecte, inclusiv din viața unor mame ideale care le reușesc pe toate. Chiar dacă sunt conștiente de faptul că realitatea poate fi cu totul alta, mămicile care urmăresc aceste boggerițe ajung să devină tot mai frustrate și stresate că ”nu reușesc nimic, nu sunt bună de nimic”, ”vreau să am și eu un corp ca al ei”, etc. Din fericire, există și o altă categorie de influenceri care arată viața așa cum este ea, din unghiul cel mai potrivit, fără să adauge culori sau filtre în plus. Este și cazul bloggeriței din Rusia Irina Gavrilova care a decis să-și etaleze burtica după ce a adus pe lume al șaselea copil. Înainte de a publica imaginea respectivă, femeia a cerut părerile urmăritoarelor sale și în timp ce unele dintre ele au încurajat-o, altele au încercat să o facă să renunțe la această idee ”rușinoasă”.

”E adevărat că nu vreau să le șochez pe femeile care nu au născut, dar îmi pare că șocul cel mai mare îl poți avea doar atunci când naști și îți dai seama că ești în depresie din cauza că a trecut deja o săptămână după naștere și nu ești încă gata să defilezi pe podium ca un model Victoria’s Secrets”, povestește mama a șase copii în dreptul imaginii cu burtica postpartum.

mamaplus

Irina a mai adăugat că silueta ei se schimbă pe parcursul zilei: ”De dimineață îmi pare că am burta un pic mai mică, însă spre seară mi se scurge printre degete. La urma urmei, cei care sunt șocați de aest conținut prea realistic, pot căuta alte profiluri mai simpatice. Eu nu am o altă burtică. Asta e ceea ce am la moment.”

mamaplus

Majoritatea urmăritorilor au susținut-o pe Irina și au încurajat-o

”Mulțumesc pentru conținut realistic! Nu de alta, dar unele se afișează cu abdomene plate și tocuri, afirmând că asta e situația la doar o zi după naștere”, scrie o femeie de pe Instagram.

”Da, cele care nu au născut se tem de așa urmări. Și ce? Asta e viața. Bine că există așa Femei curajoase care arată totul așa cum este”, a subliniat o altă urmăritoare a Irinei.

”Sigur! Bine ai făcut că ai arătat burtica! Eu tot credeam la prima naștere că nu voi rămâne cu burta afară, m-am imaginat la câteva zile după naștere într-o rochie de seară, însă nu a fost să fie. Medicul mi-a recomandat să fac exercițiul bicicleta”, a spus în glumă o altă femeie.

Irina Gavrilova este una dintre cele mai urmările mame bloggerițe din Rusia, cu o armată întreagă de urmăritoare, iar subiectele pe care le abordează ea sunt mereu comentate și apreciate de mămici.

mamaplus

Chiar dacă perfecțiunea de pe rețelele sociale nu o putem combate, în ultimii ani apar din ce în ce mai multe mămici influente care sunt adeptele realismului și în viața online. Katy Perry, Kate Hudson, Ashley Graham sau Crissy Teigen sunt mămicile care nu se sfiesc să arate viața de mamă așa cum este ea.

mamaplus