mamaplus

Moment penibil în sala de nașteri: ”M-a filmat cu picioarele desfăcute, în timp ce eram cusută„

-
//
02.08.2022

Ziua în care vine pe lume copilul tău este una memorabilă, cu un amalgam de stări și emoții memorabile. Proaspeții tătici sunt la fel de copleșiți de importanța nașterii propriului copil. Atât de copleșiți că unii leșină, iar alții trimit poze sau filmări către familie fără să le verifice înainte.

Samantha Barlow din Alaska este mamă a doi copii și însărcinată cu cel de-al treilea. Mămica are un cont de TikTok pe care îl folosește pentru a prezenta momentele maternității. Însă o postare a atra atenția internauților, atunci când Samantha povestește care a fost cel mai penibil moment din viața ei, care s-a întâmplat chiar în sala de nașteri. 

”La nașterea celui de-al doilea copil am avut nevoie de epiziotomie. Așa că i-am dat bebelușul lui tati, care i-a făcut o poză și i-a trimis-o mamei lui. Drăguț, nu-i așa? Era super mândru de băiețelul lui. Mama lui a trimis poza în chat-ul de familie. Ceea ce este ok, era un bebeluș tare drăguț. Problema este că poza era live picture, deci era filmată, adică ruleaza un mini video atunci când apeși hold pe Apple. În ultima secundă soțul meu a întors telefonul spre mine și m-a filmat acolo, cu picioarele desfăcute, goală, în timp ce eram cusută.

Poza aceea a fost trimisă către toți cumnații mei, către socrul meu, cumnata mea, care a deschis-o în timp ce era în ora ei de știință și a realizat că este o poză live. Până ne-am dat seama poza deja circulase către toată familia. În orice moment oricare putea să apese pe ea și să vadă ce se ascunde în spatele unei poze cu un bebeluș drăguț.”, povestește Samantha pe contul ei de TikTok.  

Samantha a precizat după ce a postat confesiunea cu privire la cel mai penibil moment din viața ei, că poza a fost imediat ștearsă de toată lumea și că nu s-a supărat nici pe soțul ei, nici pe soacră, pentru că a fost doar un mic ”ghinion”, o neatenție cauzată de bucuria momentului.

Postarea ei a generat peste 1 milion de vizualizări iar comentariile fac deliciul acestui moment:

”Cred că nu m-aș mai fi dus vreodată la vreun eveniment de familie”

”Întotdeauna e de vină soacra.”

”De-asta soțul meu are interzis de acum să facă poze în sala de nașteri. Mi-e mai groază de ce ar putea poza sau filma el, decât de naștere”

”M-ai făcut să verific fiecare poză de la naștere. Să nu care cumva să am și eu vreun detaliu din ăsta.”

”De-asta eu nu las pe nimeni să trimită vreo poză cu mine sau cu copilul meu până ce nu o văd și eu”

”Este minunea de a naște un copil. Va fi o poveste amuzantă de spus copiilor și nepoților”