mamaplus

Cu ochii în lacrimi, Katy Black a vorbit despre o mare pierdere din viața sa

-
//
28.12.2020

Fiind în ultimul trimestru de sarcină cu al doilea său copil, cunoscuta vloggeriță de la noi Katy Black a făcut o mărturisire foarte dureroasă. Cu mențiunea că ”despre asta știu doar 4 persoane”, Katy și-a șocat admiratorii spunând că acum doi ani a pierdut prima sarcină, iar durerea o resimte și acum. Zeci de mămici i-au scris mesaje de încurajare, printre care și mama a cinci copii Nadejda Chironda, care a mărturisit și ea că a trecut printr-o astfel de pierdere.

”Despre asta știu doar 4 persoane, dar simt că îmi este greu. Fix 2 ani în urmă eu am pierdut prima și mult așteptata sarcină. Până acum îmi este greu și mă simt vinovată. Vreau să las asta aici și în 2020 ca să pot fi o persoană mai puternică în 2021. Eu simt că undeva înăuntru am durerea peste care nu pot trece. Și așa o să-mi fie mai ușor.”, a scris Katy Black pe Instagram în dreptul unui filmuleț cu ea, în care apare plângând.

Cineva i-a spus că doar mămicile care au trecut printr-o astfel de experiență vor rezona și vor înțelege pe deplin mesajul ei dureros, iar Katy nu are decât să se bucure de ultimele săptămâni de sarcină și de primul său copilaș în vârstă de un anișor.

Menționăm că vloggerița a anunțat în luna septembrie că așteaptă un băiețel și își mai dorește încă mulți copii.