mamaplus

Dragostea e mai dulce cu deserturile Colibri!

-
//
07.02.2020

Orice s-ar spune, 14 februarie este o sărbătoare frumoasă care ne reamintește o dată în plus cât de prețioasă este dragostea. În această zi ar trebui să amâni toate treburile urgente, să lași copiii în grija bunicilor și să savurezi din plin ziua iubirii alături de jumătatea ta. Nu uita de cadoul tradițional de Ziua Îndrăgostiților și bineînțeles, cina romantică. Cadoul rămâne la discreția ta, dar cu desertul te ajutăm noi.

Dacă vrei să organizezi o seară cu adevărat memorabilă, deserturile Colibri sunt soluția ideală pentru că vor da gust dialogului romantic dintre voi. Design-ul unic al deserturilor și sortimentul variat de umpluturi la alegere vor completa perfect seara.

Design-ul tortului poate fi ales în funcție de etapa la care se află în prezent relația voastră, precum și de preferințele persoanei iubite.

TORTURI UNICE

Relația voastră este la început de cale și vrei să-ți uimești partenerul (sau partenera, dacă avem și bărbați care citesc articolele de pe site-ul nostru)? În acest caz, optează pentru un tort în formă de inimă neagră!

mamaplus

Iar acest tort te va ajuta să-i spui fără cuvinte ce simți pentru El sau Ea.

mamaplus

Sau poate ar fi bine să-i sugerezi că sunteți ca Yin și Yang, inseparabili!

mamaplus

TORTURI FINE

Dacă persoana dragă este gingașă și tandră, ai un indiciu clar că tortul ar trebui să fie corespunzător.

De exemplu, un astfel de buchet nu poate fi trecut cu vederea.

Poate că vei sta mult pe gânduri înainte să tai acest tort, dar crede-ne pe cuvânt, umplutura este atât de bună încât nu vei regreta nicio secundă. Poți alege una din cele 15 umpluturi pe care le punem la dispoziția ta!

Ce zici de aceste torturi – minimaliste, fine și delicioase? Cu siguranță vor topi inima persoanei iubite!

Cofetarii de la Colibri sunt adevărați magicieni atunci când vine vorba de torturi și de fiecare dată le pot tranforma în adevărate opere de artă cu ajutorul unor mesaje speciale sau desene simbolice.

TORTURI ÎN NUANȚE APRINSE

Pentru cei care pun preț pe pasiunea aprinsă din cuplu, avem o ofertă seducătoare. Deserturile cu personalitate pot fi accentul principal al serii romantice și cu siguranță vor îndulci atmosfera.

Știm bine că există cupluri care nu preferă torturile și tocmai de aceea, Colibri are o alternativă delicioasă: prăjiturile și biscuiții. Aceste deserturi pot fi o declarație frumoasă de dragoste sau un cadou simbolic pentru jumătatea ta.

De Ziua Îndrăgostiților, deserturile Colibri vor îndulci și mai mult dragostea voastră!

SITE

Facebook

Telefon: 068 077 077