

În sezonul rece este absolut necesar să-ți diversifici alimentația cu tot felul de rețete bazate pe fructele și legumele pe care le găsești în această perioadă. Sfecla roșie este unul dintre aceste ingrediente benefice pentru sănătatea ta, care nu doar fortifică imunitatea, ci și previn răcelile, având un puternic efect antioxidant. Ar fi bine să consumi sfecla roșie cel puțin de două ori pe săptămână în salate, supe, sucuri sau smoothie. Îți venim noi în ajutor cu două rețete foarte ușoare și apetisante.
Să începem cu o rețetă care are la bază și minunatele fructe de pădure. Așa că va preveni cu succes și răcelile specifice sezonului rece.
Ingrediente:
Mod de preparare:
Se adaugă totul în blender și se amestecă până la omogenizare. Bea acest smoothie pe post de gustare sau chiar la micul dejun. În special dacă nu îți plac dejunurile copioase de la prima oră.
O altă rețetă interesantă este cea cu sfeclă în stare crudă. Dar, vom adăuga și un ingredient secret, super gustos și aromat.
Ingredientele necesare:
Mod de prepare:
Se curăță sfecla și se taie cubulete, la fel și ananasul. Se adaugă totul în blender cu o 1/2 cană de apă plată. Amestecă bine de tot și servește cât este proaspăt. Este o altenativă bună dejunului clasic.