Gerber Nestle

Знания

2370

Olga Manciu era să-l piardă pe unul dintre copiii săi, din cauza unor probleme de sănătate

Viața nu este alcătuită doar din clipe frumoase, așa cum tind să ne demonstreze vedetele pe site-urile de socializare. În cadrul emisiunii Vorbe Bune cu Lilu, Olga Manciu a vorbit cu lacrimi în ochi despre o perioadă dureroasă din viața sa, atunci când era cât pe ce să-l piardă pe unul dintre gemenii săi.

“Cea mai complicată postare pentru mine a fost atunci când unul dintre gemeni, Damian, la 6 luni a avut o infecție gravă și era cât pe ce să-l pierd. Când medicii luptau cu viața lui, iar eu 6 ore am stat în așteptare și nu știam nici măcar ce se întâmplă cu el, tare mult voiam să scriu, atât de mult îmi doream să fiu compătimită și încurajată. Atunci tot ce am putut să fac a fost să fotografiez geamul în care am privit 6 ore fără să mă opresc și să scriu un mesaj scurt, gândindu-mă că cine va vrea, va înțelege”, a menționat Olga.

De asemenea, soția lui Alexandru Manciu a menționat că arată copilăria picilor așa cum este, încearcă să surprindă emoții cât mai naturale și sincere, fără prea multe filtre.

Sursa: Mamaplus.MD

Обсуждение