Viusid

Знания

3542

Fashion bloggerița Cristina Tabun vă spune ce să purtați în sezonul cald dacă sunteți însărcinată!

Maternitatea este, cu siguranță, cea mai frumoasă perioadă din viața unei femei, pentru unele, însă, e un pic mai complicată, pentru că își găsesc cu greu hainele potrivite. Dacă suntem gravide nu înseamnă că nu putem fi în tendințe, doar că trebuie să fim mult mai atente la ce cumpărăm.

Fashion bloggerița Cristina Tabun ne spune ce trebuie să purtăm în sezoanele următoare!

Pentru sezonul primăvară – vară 2017 recomand să purtăm în primul rând rochii: lungi, diafane și care ne oferă confort și libertate.

Dacă e să vorbim despre gama cromatică, în tendințe sunt motivele florale, etnice, geometrice, culorile tari cum ar fi roz, galben, portocaliu, roșu.

Dacă ne-am plictisit de rochii, putem alege bluzele tip ie, care sunt din țesături naturale și le putem asorta cu pantaloni scurți cu un cordon foarte elastic sau cu fuste vaporoase midi sau lungi.

O altă idee ar fi să purtăm cămăși sau rochii tip cămașă care sunt, de regulă, din coton și sunt foarte comode.

Știu că unora le plac blugi sau haine foarte mulate, însă, cu siguranță, creează un disconfort și ar fi bine să le evităm o perioadă de timp.

Putem purta și rochii mulate pe corp, din țesături elastice, care ne evidențiază frumos burtica, acoperindu-ne lejer cu un cardigan subțire.

În materie de încălțări, le recomand pe cele cu talpă joasă sau cu un pic de platformă, deschisă sau decupată, sau pe cea tip sport. Espadrilele sunt perfecte pentru această perioadă!

Nu e neapărat să mergem să ne îmbrăcăm în magazinele specializate pentru gravide, dacă nu ne plac hainele de acolo. La moment, în toate magazinele găsim haine oversize sau free size care se potrivesc perfect și unei femei însărcinate. Sau, dacă ne-am îndrăgostit de o ținută, o putem lua cu o mărime sau două mai mari. Iar dacă suntem foarte capricioase și nu ne place ceea ce găsim în magazine, mergem la croitor și ne coasem modelele de ținute pe care vrem să le purtăm. 

Sursa: Mamaplus.MD

Обсуждение