Gerber Nestle

Знания

2810

Cristiano Ronaldo, aparitie impecabila alaturi de iubita si fiul sau

Cristiano Ronaldo a bifat inca un trofeul la sutele pe care le are deja acasa: a fost desemnat de catre FIFA cel mai bun fotbalist din lume in 2016. La festivitate, sportivul a fost insotit de iubita lui Georgina Rodriguez, dar si de fiul si surorile sale.

Imbracat impecabil intr-un costum albastru, Cristiano Ronaldo s-a bucurat de o seara perfecta alaturi de iubita si familie. La fel de multe priviri ca si fotbalistul a atras iubita sa, Georgiana, care a avut un look sexy pentru gala fotbalistica.

2016 a fost anul lui Cristiano Ronaldo! Cu 7 trofee majore in palmares, portughezul nu a ratat ocazia de a-si ataca rivalul direct - pe Messi, dar si pe colegii sai de la Barcelona. Ronaldo nu i-a uitat pe catalani in discursul sau de la Zurich. "Mi-ar fi placut sa fie si ei aici", a spus Ronaldo pe podium. Jucatorii Barcei nu au mers in Elvetia motivand ca au meci cu Bilbao in Cupa Spaniei miercuri seara.

Georgiana, iubita lui Ronaldo, si-a etalat atuurile fizice intr-o little black dress cu umerii goi si volanase, iar in picioare a avut pantori Christian Louboutin. Desi pentru un asemenea eveniment ar fi fost potrivita mai degraba o rochie eleganta, Georgiana a mizat pe un look sexy, care a transformat-o in cea mai fotografiata persoana.

Sursa: Perfecte.md

Обсуждение