Viusid

Articole

8647

Cadou pentru iepuraş

Ludmila Zlatovcena, designer

"Iepuraşul meu! Îngeraşul meu "- aşa ne alintăm iubiţii şi copii. De 14 februarie, le putem oferi iubiţilor notri  un totem adevărat, plin de dragoste și tandrețe, fie un îngeraş, sau un iepuraş. Ce sunt mai exact acestea şi cum se confecţionează ne spune spune mama unor minunaţi gemeni şi  designerul  Ludmila Zlatovcena.

"Tilda" - este numele unei serii întregi de jucării, un brand dezvoltat de tânărul designer norvegian Tone Finanger. În primul rând, "Tilda"  este o păpușă. Păpuşa de evidenţiază prin  ochii negri din mărgele, anume după acest indiciu se  poate determina dacă papusa pe care o țineți în mâini este o tilda, sau este doar o piesă stilizată.

Păpușile nu au gură, și asta cu scopul de a se potrivi cu starea de spirit a proprietarului. Dacă sunteți trist, păpuşa este tristă împreună cu tine şi dacă ești fericit, apoi împărtășiți aceleaşi emoții pozitive. Tilda pentru mine - este un antidepresiv. De aceea, jucariile mele trăiesc într-o lume numita «Handmade Therapy»

Iepurașii îmi plac cel mai mult, în primul rând, pentru că iepurele este considerat un simbol de pace, de confort, fericire și fertilitate. Sau poate că se datorează numelui meu de fată - Zaitev.

De foarte multe ori coas cupluri de iepurași și chiar familii întregi. În procesul de creare, se întâmplă să le inventez chiar şi nume, dar cele mai multe această oportunitate o las viitorului proprietar al păpușii.

Aurul și diamantele sunt bune, dar ar trebui să fie un loc și pentru astfel de cadouri, care au suflet! Cât de frumos atunci când dăruim personei iubite minunăţiile astea moi! Odată  am cusut un iepure care avea într-o mână un buchet de margarete iar în alta cutie, și ce credeţi că era în cutie?Desigur propunere de căsătorie!

În cele din urmă vă prezint un master-class detaliat despre cum să faceţi un îngeraş pentru  Ziua Îndrăgostiților. Apropo, numele lui Maniunya.

1. Pentru a crea un îngeraş veți avea nevoie de doua tipuri de tesatura: O ţesătură pentru corp în culori naturale stofa naturale (gabardina, bumbac) și de bumbac pentru inimi și aripi. Precum și de: margele, nasturi, panglica de organza, panglica din dantelă, un şiret subţire, mohair, 2 bete pentru a inversa piesele finisate, fard de obraz, tampon de bumbac, vopsea acrilică neagră, o scobitoare, un fir de culoarea pielii, ac, și multă dragoste.

2. Pregătim modelul

3. Călcăm ţesătura, punem croiul peste ea, şi trasam liniile după model.

4. Coasem şi tăiem materialul în plus

5. Le întoarcem

6. Le umplem

7. Coaem mărgelele şi panglica la  aripi, o legăm, coase un nasture la inimă, facem din panglica de dantelă fusta, coasem mânuţele.

8. Coasem aripile de corp, unim mânuţele între ele, punem inima.

9. Coase firele de păr din mohair (puteți folosi un alt fir de tricotat), o dăm cu  fard de obraz şi cu o scobitoare preventiv înmuiată în vopsea, străpungem ușor materialul.

Îngeraşul este gata. Să aveţu un Sf. Valentin fericit!

Discuții