Medpark

Articole

2527

Andrei Zveaghinţev: tata+ Voteaza pentru cel mai bun!

Andrei Zveaghinţev. Fiica Sofia – 4 ani şi fiul Maxim – 9 luni

 Vă mai amintiți de ziua în care ați aflat că veți deveni tată?

Da, desigur, ambele zile :) Amândouă au fost la fel de aşteptate. Emoţiile sunt greu de descris, probabil un amestec de uşoară tulburare şi fericire nemărginită.

 Pentru Dumneavoastră, ca tată, ce este important să îi învățați pe copii?

Eu respect foarte mult persoanele care îşi ating scopurile datorită inteligenţei, perseverenţei şi muncii depuse, dar nu prin trădare şi minciună. De aceea pentru mine este important să cresc şi să educ nişte copii deştepţi, demni şi responsabili.

 Se crede că, odată cu apariția unui copil, bărbații devin mai sentimentali. Sunteți sau nu de acord cu această afirmaţie?

Cred că este adevărat, chiar dacă nu toţi bărbaţii o recunosc. Şi nu este vorba despre slăbiciune. Pur şi simplu atunci când bărbatul devine tată şi începe să simtă cum dragostea lui pentru copil creşte zi de zi, an de an, el devine, fără să îşi dea seama, mai sentimental, cel puţin în raport cu copiii săi.

 Tată de băiat și tată de fată – credeţi că vorbim de doi tați diferiți?

În cazul meu, cu siguranţă nu. Cred că toţi copiii trebuie să se bucure de aceeaşi iubire din partea părinţilor. În schimb metodele de educaţie, precum şi preferinţele copiilor pot, desigur, să se deosebească.

 Se știe că bărbații sunt niște copii mai mari, iar aceasta înseamnă că au, obligatoriu, jucării preferate. Care sunt „jucăriile” Dumneavoastră de bărbat?

În copilărie visam la un elicopter radioghidat. Acum la serviciu am o direcţie separată de activitate – fotografiere aeriană cu drona. Aceasta îmi aduce o plăcere enormă, chiar dacă am reuşit să prăbuşesc mai multe drone, iar una chiar să o înec :)

 Continuați fraza: „Aș vrea ca ai mei copii…”

..să fie fericiţi. Să aibă posibilitatea să se ocupe în viaţă cu ceea ce le-ar aduce nu numai venituri, ci şi plăcere. Şi să ţină la mama şi la tata :)

 Ce produse Nestle, Gerber sunt pe gustul copilului Dumneavoastră?

Ne place foarte mult piureul de pere!

     
Constantin Moscovici Dmitrii Sergheevici Serghei Ialovitski
Alexandr Turevich Dmitrii Sergheev Mihai Stratulat
Serghei Suhan Ruslan Catan Aurel Colenco
Andrei Zveagintsev Alexei Chislaru Adrian Lazarencu

Alimentaţia ideală pentru copii este laptele matern. OMS recomandă alăptarea exclusivă pînă la 6 luni şi introducerea ulterioară a alimentelor complementare, în paralel continuînd alăptarea. Nestle susţine această recomandare. Este necesară consultaţia medicului atunci cînd luaţi decizia despre termenii şi modalitatea de a introduce complementul alimentar în regimul copilului.

®Proprietarul mărcii comerciale: Societe des Produits Nestle S. A. (Elveția).

Autorul ideii: 

Foto: Natalia Shatova

Discuții