Medpark

Articole

4541

Ruslan Catan: tata+ Voteaza pentru cel mai bun!

Ruslan Catan. Fiul Luchian – 2 ani

 Vă mai amintiți de ziua în care ați aflat că veți deveni tată?

Ţin minte foarte bine acea zi! Emoţiile pe care le-am simţit nu pot fi comparate cu nimic din ce am simţit anterior! Probabil că acestea sunt emoţii de fericire absolută!

 Pentru Dumneavoastră, ca tată, ce este important să îl învățați pe copil?

În primul rând vreau ca fiul meu să crească un bărbat adevărat! Vreau să îl învăţ să ia decizii de unul singur şi să depăşească toate greutăţile vieţii.

 Se crede că, odată cu apariția unui copil, bărbații devin mai sentimentali. Sunteți sau nu de acord cu această afirmaţie?

Desigur, apariţia unui copil în familie influenţează asupra fiecăruia. Atunci când îi dăruieşti dragoste, grijă şi atenţie, manifeşti, fără voie, sentimentalism.

 Tată de băiat și tată de fată – credeţi că vorbim de doi tați diferiți?

Dragostea de tată nu se împarte pe vârste şi sexe, nu vă temeţi să vă iubiţi copiii! Dar aspectele educaţionale sunt, desigur, diferite.

 Se știe că bărbații sunt niște copii mai mari, iar aceasta înseamnă că au, obligatoriu, jucării preferate. Care sunt „jucăriile” Dumneavoastră de bărbat?

Cele mai multe jucării pentru fiu le cumpăr eu J Şi, desigur, dau preferinţă tuturor tipurilor de mijloace de transport. Suntem mulţimiţi amândoi, şi eu, şi fiul, pentru că ne plac la nebunie maşinile!

 Continuați fraza: „Aș vrea ca fiul meu…”

Aş vrea ca fiul meu să crească un bărbat educat şi de succes. Pentru a avea succes, omul are nevoie de încredere în sine, voinţă şi tăria de a-şi pune scopuri înalte – pe toate le poţi obţine prin alegerea unei căi corecte în ce priveşte instruirea şi studiile copilului. Dar cea mai mare dorinţă a părinţilor este ca micuţul să fie sănătos şi fericit.

 Ce produse Nestle, Gerber sunt pe gustul copilului Dumneavoastră?

Oricât ar părea de  ciudat, el preferă piureul din broccoli, mănâncă sănătos, ca mama! :)

     
Constantin Moscovici Dmitrii Sergheevici Serghei Ialovitski
Alexandr Turevich Dmitrii Sergheev Mihai Stratulat
Serghei Suhan Ruslan Catan Aurel Colenco
Andrei Zveagintsev Alexei Chislaru Adrian Lazarencu

Alimentaţia ideală pentru copii este laptele matern. OMS recomandă alăptarea exclusivă pînă la 6 luni şi introducerea ulterioară a alimentelor complementare, în paralel continuînd alăptarea. Nestle susţine această recomandare. Este necesară consultaţia medicului atunci cînd luaţi decizia despre termenii şi modalitatea de a introduce complementul alimentar în regimul copilului.

®Proprietarul mărcii comerciale: Societe des Produits Nestle S. A. (Elveția).

Autorul ideii: 

Foto: Natalia Shatova

Discuții