Medpark

Articole

4114

Serghei Ialoviţchii: tata+ Voteaza pentru cel mai bun!

Serghei Ialoviţchii. Fiica Xenia – 4 ani

 Vă mai amintiți de ziua în care ați aflat că veți deveni tată?

Sincer să fiu, nu prea ţin minte ziua în care am aflat că voi deveni tată, de aceea nu îmi amintesc nici despre impresiile mele. Am planificat sarcina foarte minuţios, de aceea eram pregătiţi şi aşteptam acel moment. Mi se pare totuşi că am înţeles şi am conştientizat totul abia în momentul în care mi-am luat fiica în braţe.

 Pentru Dumneavoastră, ca tată, ce este important să îl învățați pe copil?

Sarcina principală a unui tată, după părerea mea, este să îl înveţe pe copil să fie un Om adevărat – bun, devotat, onest. Iar restul el le va învăţa singur.

 Se crede că, odată cu apariția unui copil, bărbații devin mai sentimentali. Sunteți sau nu de acord cu această afirmaţie?

Da, aşa este cu siguranţă. Până la venirea pe lume a Xeniei eu nu prea aveam treabă cu copiii, însă după naşterea fiicei am început să ador micuţii, iar sufletul îmi este cuprins de un freamăt aparte, apropiat de sentimentalism, pentru că sunt totuşi tată de faţă. Odată cu apariţia unui copil, indiferent de genul acestuia, tatăl devine mai sensibil, pot afirma acest lucru.

 Tată de băiat și tată de fată – credeţi că vorbim de doi tați diferiți?

Deocamdată nu am astfel de informaţii. Când voi devenit şi tată de băiat, vă voi povesti cu siguranţă!

 Se știe că bărbații sunt niște copii mai mari, iar aceasta înseamnă că au, obligatoriu, jucării preferate. Care sunt „jucăriile” Dumneavoastră de bărbat?

„Bună ziua, mă numesc Serghei şi sunt gamer” :))))

 Continuați fraza: „Aș vrea ca fiica mea…”

Aş vrea ca fiica mea să fie fericită.

 Ce produse Nestle (Gerber) sunt pe gustul copiilor Dumneavoastră?

Atunci când Xenia era mai mică, produsele Nestle ne erau de mare ajutor în alimentaţie. Astăzi în meniul ei au rămas sucurile şi mic-dejunurile.

     
Constantin Moscovici Dmitrii Sergheevici Serghei Ialovitski
Alexandr Turevich Dmitrii Sergheev Mihai Stratulat
Serghei Suhan Ruslan Catan Aurel Colenco
Andrei Zveagintsev Alexei Chislaru Adrian Lazarencu

Alimentaţia ideală pentru copii este laptele matern. OMS recomandă alăptarea exclusivă pînă la 6 luni şi introducerea ulterioară a alimentelor complementare, în paralel continuînd alăptarea. Nestle susţine această recomandare. Este necesară consultaţia medicului atunci cînd luaţi decizia despre termenii şi modalitatea de a introduce complementul alimentar în regimul copilului.

®Proprietarul mărcii comerciale: Societe des Produits Nestle S. A. (Elveția).

Autorul ideii: 

Foto: Natalia Shatova

Discuții