TrattoriaBambini

Articole

846

Salată caldă cu bostan și pere

1. Încălziți cuptorul la 220 °С. Tăiați bostanul în feliuțe medii cu grosimea de 1,5 cm. Îndepărtați semințele și curățați coaja. Puneți bostanul pe o tavă, acoperită cu hârtie de copt unsă cu ulei. Presărați cu scorțișoară, sare, piper negru și aromat. Coaceți până se înmoaie, aproximativ 10 min.

2. Cât timp se coace bostanul, tocați nucile. Amestecați mierea, oțetul, sarea și piperul.

3. Curățați para de coajă, tăiați-o în două, îndepărtați cotorul. Tăiați miezul în felii subțiri.

4. Puneți rucola în farfurii, iar deasupra aranjați bucățelele de bostan și pere. Presărați nucile, turnați dressingul și uleiul de măsline. Serviți imediat. 

Sursa

Spune prietenilor
Articole similare
Discuții