Aquaterra

Articole

3605

Mariana Siverenco despre deliciul thailandez

Mariana Siverenco - directorul Centrului de Dezvoltare a relaţiilor de familie “El şi Ea”

De mult timp, în multe părți ale lumii, pentru noi există un obicei ciudat, așa-numita ospitalitate sexuală.

La coriacii ce trăiesc în Kamceatka, de mare onoare era venerat  ca oaspetele să  intre într-o relație intimă cu soția proprietarului. În acest scop, soția încearca să fie cît mai seducatoare în fața oaspeților, astfel încît oaspetele să se lase cucerit de farmecul ei. În cazul în care, după nouă luni în familia gazdei apărea un copil, împreună cu tot satul evenimentul acesta era sărbătorit.

Tradiții similare pot fi găsite în partea continentală la eschimoşii din Alaska şi la  ciucci. Ei chiar au practicat transferul de neveste  în chirie clanurilor mai puternice. În timpul acestei "chirii" femeia lupta din toate puterile pentru a fi nu numai o gazdă bună, dar, de asemenea, o iubită pasionată. Și nu e vorba în morala obicieurilor ci în grija pentru starea de sănătate a viitorilor copii, ceea ce este o problemă închisă a grupului etnic.

Copii erau născuţi firavi, bolnăvicioşi și de multe ori mureau. Prin urmare, implicarea "procesului de iubire " a laturii umane este cheia pentru supraviețuirea grupului și a fost considerată o mântuire reală, miraculoasă.

Un loc aparte în aceeași reprezentare a culturii sexuale o are Regatul din Thailanda.

Mulți cred că acesta este - un paradis de prostituate și tranvestiți, că aproape toate femeile de aici sunt disponibile oricînd. Dar, aceasta este o greșeală monstruoasă. Mai întâi de toate, ar trebui să spunem că Thailanda - o țară cu o tradiție puritană și prostituția este aici ilegală. Dovedit este faptul că în Thailanda, dragostea de familie ocupă o poziție dominantă în mintea thailandezilor.

Mediu o femeie din Thailanda de 30 de ani are doar 2 parteneri, ceea ce vorbeşte despre fidelitatea lor. O altă problemă este că etica budismului e destul de diferită faţă de cea a creștinismului, oare de ce la noi se permite sexul și alte tipuri, cum ar fi prostituția și homosexualitatea? Deaceea, în Thailanda atitudinea faţă de sex, este chiar calmă, relațiile intime nu au fost niciodată ceva interzis și chiar și copiii învață despre sex, odată cu literele alfabetului.

 Eu nu pot să pledez în favoarea "pentru sau contra" orientării sexuale sau religiei. Nu e vorba despre asta, ci despre posibilitatea de a împrumuta o bună experiență internațională pentru a consolida relațiile de familie.

Deci, ştim că în Thailanda de cîteva secole a existat o mare dragoste faţă de familie și lipsa sexualităţii tabu în religie. În astfel de circumstanțe, o femeie din Thailanda, pur și simplu trebuie să fie o amantă superbă, pentru că așa cum am mentionat în articolele precedente http://mamaplus.md/posts/582/ , rolul sexual al femeilor este unul dintre elementele-cheie al fericirii de familie și prin urmare, în special pentru femeile thailandeze este foarte important de a satisface bărbatul ei. Ea încearcă să-i placă și să anticipeze dorințele sale.

De aceea, în centrul nostru un loc special de formare îl ocupă " Secretele masajului thailandez » http://elsiea.md/?page_id=46 , în care îşi au locul tehnicile cele mai rafinate, inclusiv potențialul de excitare al sexului masculin, numite în Est "sărutările corpului". Femeile  thailandeze sunt capabile și știu totul despre cum să folosească și să efectuieze aceste sărutări, atrăgând bărbatul în astfel de experimente, unde se obţine cel mai puternic orgasm, chiar fără a penetra, doar folosind mîngîierile ei.

Astfel de sărutări iubitul dumneavoastră cu siguranță niciodată n-a experimentat! Datorită masajului thailandez obișnuitulul sex vi se va părea foarte interesant. Tehnicile sexului thailandez vă vor face unică în viața lui, îl vor uimi și surprinde, întorcându- l din nou la momentul intimităţii.

Fiţi sănătoşi și să aveţi o familie puternică!

Discuții