Cinei Bucatarul

Articole

1970

Chiftelute din carne de găină cu sos de cașcaval și frișcă

Modul de preparare:

  1. Pieptul de pui se bate ușor și se taie mărunt.
  2. Se adaugă ceapa și  usturoiul tocate, sarea, piperul, ouăle.
  3. Se amestecă bine.
  4. Tava se unge cu frișcă, se formează chifteluțele  din compoziția de mai sus , care se dau prin făină.
  5. Se dau în cuptorul preîncălzit pentru 10–15 minute, la o temperatură de 180 С.
  6. Sosul se pregătește în felul următor: se rade mărunt cașcavalul și usturoiul, apoi se amestecă cu frișcă.   
  7. Se scoate tava de la cuptor și se toarnă sosul  peste fiecare chifteluță si se mai bagă la cuptor pentru  15–20 minute.

Cașcavalul topit și frișca se vor îmbiba în chifteluțe, făcîndu-le  delicioase. Se vor servi cu legume înăbușite sau salată.

Sursa

Spune prietenilor
Discuții