Colibri

Articole

3694

Omletă fiartă în pungă, cu gust de brânză topită!

Căutați versiuni delicioase și sănătoase pentru felul de mâncare preferat? Atunci ar trebui să aveți în vedere rețeta de omletă fiartă în pachet.  Surprinzător, dar omleta fiertă în pachet se dovedește a fi la fel de gustoasă ca și cea prăjită. Moale și suculentă, dar pregătită fără pic de ulei sau grăsime, aceasta omletă este ideală pentru micul dejun al copiilor. Desigur, puteți găti și într-o tigaie, dar acest mod de preparare este foarte ușor și dietetic, deoarece nu formează crustă și nu folosește ulei. Dacă aveți rezerve cu privire la utilizarea unui pachet, puteți folosi un borcan de sticlă!

Dacă vă place omleta dulce, puteți adăuga zahăr. Dacă doriți ceva mai picant adăugați verdeață. Bateți ouăle cu sarea, cu un mixer până devin spumoase, se adaugă laptele și amestecați din nou. Masa iese lichidă, dar cu bule. Luați două pungi de plastic, puneți-le una în alta și turnați în ele masa obținută. Pachetele se cufundă în apă clocotită pentru exact 10 minute. Puneți apa la fiert în prealabil, nu așteptați ca aceasta să fiarbă. După 30 de minute, omleta este gata, scoateți-o din pungă (aceasta nu se lipește de pungă), pe o farfurie, se taie și se poate servi! Foarte gustos!

Puteți diversifica rețeta și fierbe în pachet o omletă cu șuncă, legume și ciuperci. Pentru această rețetă veți avea nevoie de:

Mod de preparare:

  1. Bateți ouăle într-o pungă mare de plastic resigilabilă.
  2. Scoateți excesul de aer și închideți-o.
  3. Agitați punga pentru a amesteca ouăle. Deschideți punga și adăugați restul ingredientelor. Din nou, scoateți excesul de aer și închideți punga.
  4. Se fierbe o cratiță mare cu apă.
  5. Puteți fierbe mai multe pachete simultan (până la 8).
  6. Lăsați pachetul în apa clocotită timp de 30 minute. Deschideți ambalajul și turnați omleta într-o farfurie.

În mod obișnuit, omletă se desprinde cu ușurință de pachet.

Discuții