Extramed

Articole

7948

Cum se concepe o fată?

Acest joc poate avea doar trei participanţi:

- ovulul - X;
- spermatozoid - X;
- spermatozoid - Y.

Rezultatul poate avea doar două variante:

1. ovulul X este fertilizat de spermatozoiul X, ce rezultă XX (se concep fete);
2. ovulul X este fertilizat de spermatozoidul Y, ce rezultă XY (se concep băieţi).

De această dată vă doriţi ca spermatozoizii X să fie mai numeroşi. Calculaţi momentul ovulaţiei. Avînd în vedere că durata de viaţă a spermatozoizilor X este mai mare, este necesar să concepeţi copilul cu 3 zile pînă la ovulaţie. Aceasta înseamnă că vor rezista în principiu spermatozoizii de tip X, iar ei deja peste 3 zile fertilizează ovulul.

Cu o lună înainte de a concepe o fată, trebuie să includeți în meniul dumneavoastră multe produse care conțin calciu și magneziu, cum ar fi, de exemplu, lapte, branză, cereale, fasole şi nuci.

Pentru a majora probabilitatea de a concepe o fetiţă (pentru un calcul mai simplu se vor lua în consideraţie cea de-a 14-a zi ca cea de ovulaţie):

- Antrenaţi-vă la actul sexual din a 5-a pînă în a 8-a zi a ciclului. În acest caz, spermatozoizii X vor fi numeroşi;
- La a 9-a, a 10-a şi a 11-a zi, actul sexual trebuie efectuat o singură dată în zi, făcînd ascultare celor notate mai jos;
- Cea mai  bună poziţie în acest sens este cea de faţă-n faţă (poziţia misionarului);
- Reduceţi durata preludiului şi excitaţiei la minim;
- Reţineţi că în timpul orgasmului, bărbatul trebuie să se lase în spate, iar introducerea penisului în vagin nu trebuie să fie foarte adîncă;
- În timpul concepţiei evitaţi utilizarea lubrifianţilor artificiali;
- În cea de-a 12-a, a 13-a şi a 14-a zi evitaţi relaţiile intime, dar şi următoarele minim 2 zile după ovulaţie, în caz contrar se recomandă să utilizaţi prezervativul.

Semnele care indică sexul copilului

  • Dacă bătăile inimii la copil sunt frecvente, aceasta vorbeşte despre faptul că în burtă se dezvoltă o fetiţă, dar dacă sunt lente – băiat.
  • În cazul în care mama însărcinată vrea dulce, atunci este o fată, dar dacă vrea acrituri, atunci e un băiat .
  • În cazul în care crește burta în sus este o fată, în cazul în care în jos – băiat.
  • În cazul în care mama însărcinată adesea vrea să doarmă, acesta va fi o fată și în cazul în care, dimpotrivă este plină de energie - băiat.
  • În cazul în care mama însărcinată preferă să doarmă pe partea dreaptă, apoi ea așteaptă o fată, în cazul în care îi place să doarmă pe partea stangă, ea este în așteptarea unui băiat .
  • Dacă părul bunicăi la moment este vopsit, deci va fi o fată, dar dacă este argintiu şi nevopsit - băiat.
  • În cazul în care burta mamei însărcinate crește mai mult în părţi, înseamnă că va fi fată, dar în cazul în care crește în sus și în jos - un băiat.

Datorită faptului, că autorul s-a inspirat din diverse mijloace şi le-a adoptat pentru ușurința înțelegerii, o interpretare ambiguă la ceea ce s-a spus. Autorul nu dă sfaturi medicale profesionale, ci doar sfătuie – decideţi singuri să luaţi sau nu aceste sfaturi.

Dacă nu se poate rămîne însărcinată necătînd la toate, atunci nu ar trebui să faceţi nimic care ar putea readuce numărul de spermatozoizi, deoarece reduceţi capacitatea dumneavoastră de a concepe un copil. Numărul spermatozoizilor poate fi redus la un moment dat, dacă sunteți gata de a concepe o fată.

În cazul în care ciclul lunar este relativ instabil s-ar putea să aveţi unele dificultăți la conceperea unei fete, deoarece ovulația poate să apară mai devreme decât s-ar aștepta.

În orice caz, ar trebui să consultaţi la un ginecolog, terapeut sau  obstetrician.

Discuții