historyhackers

Articole

1047

"Istorii Culinare" cu Boris Covali

A apărut cel de-al optulea episod al emisiunii „Istorii culinare”. De data aceasta vestitul interpret Boris Covali a încercat să pregătească somon gril din meniul de primăvară.

Curând în bucătăria Andy's Pizza s-a răspândit mirosul îmbietător de peşte copt, iar pe masă au apărut câteva capodopere culinare, gătite cu mare grijă de către Boris. Interpretul a copt peştele din patru părţi şi a pregătit o garniră colorată din frunze de salată, felii de roşii cherry, morcov, ardei gras, şi pentru a accentua gustul lui a adăugat ulei de măsline şi sos balsamic. Vizitatorii restaurantului au afirmat că Boris are talent cât la cântat, atât şi la gătit.

Iar noi îţi amintim, că poţi gusta somon gril din meniul nostru nou în orice restaurant al reţelei.

Boris Covali: După ce am privit serialul „Bucătăria” am visat să-mi încerc puterile în calitate de bucătar. Iată că am şi ajuns la bucătăria Andy's Pizza, am preparat peşte roşu şi l-am servit oaspeţilor restaurantului. Îmi pare că mi-a reuşit!

Spune prietenilor
Discuții