Aquaterra

Articole

1796

Cum să-ți îmbraci copilul: inspiră-te de la vedete!

Nu știi cum să-ți îmbraci copilul, dar vrei să se deosebească de ceilalți atunci când mergeți la terenul de joacă, la grădiniță, în parc sau la un eveniment? Inspiră-te de la vedetele care-și îmbracă picii stilat și cu bun gust.

Fiica și băiatul Anei Ciorici

Surcica nu sare departe de trunchi, așa că picii Anei Ciorici sunt la fel de stilați ca și mama lor. Fashion bloggerița le alege mereu ținute în tendințe, ceea ce îi face să iasă din anonimat.

Fiicele Liliei Ojovan

Lilu nu se aventurează să-și îmbrace copiii după ultimele tendințe în materie de modă. Însă, Amelie și Teia au mereu ținute stilate. Ne-au plăcut extrem de mult rochițele pe care le-au purtat fetele când au mers, alături de părinți, la Ethno Jazz Festival.

Fiica lui Anatol Melnic

Kamelia Melnic este o fashionistă în toată legea. Dacă vara mica interpretă purta pantaloni culottes și șlapi cu puf, toamna a dat-o pe rochițe stilate.

Fiul Danielei Culev

Așa mamă, așa fiu. La cât de stilată e fashion bloggerița, ar fi straniu dacă fiul ei nu ar fi îmbrăcat cu bun gust. Pozele de pe Instagram cu Marius pot fi o adevărată sursă de inspirație pentru mămicile care sunt în pană de idei.

Fiica Natei Albot

Magdalena arată minunat într-o maletă cu inimioare asortată cu o fustiță de culoarea galben. Și ce atitudine!

Fiica Feliciei Sîrbu

Prezentatoarea TV își îmbracă fetița foarte frumos. La ziua sa, de exemplu, Casandra a purtat un poncho și o pereche de pantaloni în nuanțe pastelate.

Fiica lui Sergiu Bîrcă

Fiica fotografului e mereu îmbrăcată cu bun gust. De garderoba micuței se ocupa mama acesteia, Alina Deliana, care e și ea tare stilată. Uite cât de bine arată Emilia într-un puloveraș și o vestă oranj.

Fiica Veronicăi Ghimp

Eva, fiica prezentatoarei TV, deja merge la grădiniță. Recent, Veronica a publicat o fotografie, în care fiica sa poartă un cardigan croșetat, de culoarea roz și un rucsac în aceeși nuanță.

Sursa: Mamaplus.MD

Discuții