Gerber Nestle

Articole

1515

În memoria Jannei Friske va fi creat un film. Cine va interpreta rolul artistei

Recent s-au împlinit trei ani de când Janna Friske s-a stins din viață. Artista a cedat în fața unei forme agresive de cancer. Astfel, familia vedetei din Rusia a decis că va realiza un film artistic despre viața fiicei lor. 

Tatăl Jannei Friske a declarat pentru presa din Rusia că la scenariu deja se lucrează, iar cel care are grijă de asta este scenaristul Ghenadii Kurkin care o cunoștea foarte bine pe interpretă și care a început să scrie o carte despre aceasta încă de pe vremea când era în viață.

Filmul se va realiza în anul 2019, iar rolul principal va fi interpretat chiar de sora artistei, Natalia Friske. Familia Jannei au analizat mai multe candidaturi, dar niciuna nu se potrivește mai bine decât Natalia și asta pentru că aceasta seamănă foarte bine cu artista, o cunoște cel mai bine și are experință pe scenă.

În film vor apărea și părinții artistei, dar rolul lor va fi interpretat de actori. Se pare că Dmitrii Shepelev nu va apărea în producție și asta cel mai probabil din cauza relațiilor tensionate dintre prezentator și familia regretatei artiste.

Janna Friske a suferit de gliobastom, o tumoare rară la nivelul creierului. Aceasta a murit în anul 2015.

Sursa: ea.md

Discuții