Aquaterra

Articole

464

Top 5 cele mai populare proceduri de injectare la care apelează femeile din Moldova

Tot mai multe femei din Moldova apelează la proceduri de injectare, pentru a-și accentua sau pentru a-și corecta unele trăsături ale feței.

Iată care sunt 5 cele mai populare proceduri, la care moldovencele fac coadă:

  1. Conturul buzelor

În prezent, aceasta este cea mai populară procedură de injectare. Poate include atât augmentarea buzelor, cât și corecția asimetriei și hidratarea adâncă.

  1. Reducerea pliurilor nazolabiale

A doua cea mai populară procedură de injectare este corecția pliurilor nazolabiale. Pentru a le reduce, se utilizează acidul hialuronic, care este ales individual pentru fiecare pacient, în funcție de adâncimea pliului.

  1. Corectarea ridurilor din jurul ochilor

Aceste riduri sunt numite "laba gâștei". Pentru a le elimina, se utilizează injecții cu toxină botulinică (botox). Această metodă este standardul de aur în lupta împotriva ridurilor din jurul ochilor.

  1. Îndepărtarea ridurilor dintre sprâncene

Problema apariției ridurilor între sprâncene este cunoscută de multe femei. Pentru a le elimina, se utilizează, de asemenea, injecții cu toxină botulinică.

  1. Mezoterapia

Mezoterapia este una dintre cele mai populare tratamente injectabile, care ajută la rezolvarea mai multor probleme ale pielii, cum ar fi acneea, hiperpigmentarea, tenul obosit, porii dilatați, pielea deshidratată, etc.

Citește articolul integral pe aquarelle.md

Traducere: Mamaplus.MD

Discuții