Gerber Nestle

Articole

258

Hai Moldova ne îndeamnă să culegem împreună deșeurile pe 15 septembrie!

Îți place să te plimbi prin parcuri, dar sticlele și hârtiile aruncate la nimereală îți umbresc dispoziția de promenadă? Îți plac drumețiile prin Moldova, dar mormanele de gunoi depozitate ilegal îți trezesc emoții neplăcute? Respectiv, ai vrea să faci o schimbare în țara ta? Dar în lume?

Atunci, alătură-te concetățenilor tăi și oamenilor din alte 150 țări și dă o mână de ajutor de Ziua Națională/ Globală a Curățeniei! 

În 15 septembrie 2018, ia-ți familia și prietenii ca împreună să debarasăm țara și Planeta de deșeuri. Imaginează-ți cum vei fi parte a unui „val verde” de oameni care adună deșeurile. Valul va porni din Japonia și se va încheia în Hawaii, iar, 36 de ore mai târziu, efortul a milioane de oameni ne va aduce mai aproape de țelul nostru comun – o lume mai curată! În plus, e un prilej bun de a petrece timpul cu cei dragi și în mod util.

Vrei să faci curat, dar nu știi unde?

Descarcă chiar acum, în mod gratuit, aplicația WorldCleanUp (Android și iOS ) și mergi la o plimbare prin localitatea ta. Unde vezi grămezi de deșeuri ori gunoiști ilegale, marchează locul pe harta globală. În funcție de cantitatea de gunoi identificat, mobilizează-ți prietenii și familia, comunitatea și primăria, pentru ca în 15 septembrie să debarasezi localitatea ta de gunoaie. Tot prin intermediul aplicației, poți vedea ce locații cu deșeuri au identificat alți locuitori. Dacă telefonul tău nu este compatibil cu aplicația, atunci întreabă-ți primarul în loc vor fi mobilizați voluntarii pentru a face curățenie în 15 septembrie.

Vrei să faci curat, dar nu ai cu cine?

Anunță-ți prietenii de pe Facebook că intenționezi să faci curat în țară de Ziua Ziua Națională/ Globală a Curățeniei și mobilizează-ți echipa sau aderă la un grup deja format.

Te încurajăm să te echipezi cu saci și mănuși și să încarci pozele din timpul luptei tale contra deșeurilor cu hashtagul #HaiMoldova sau #WorldCleanupDay, #UnitedForACleanplanet, ca să vezi câți conaționali susțin inițiativa și eforturile pe care le depui.

Hai să culegem împreună deșeurile pe 15 septembrie, astfel încât planeta să respire ușurată!

Pentru mai multe detalii, accesează pagina de facebook a evenimentului!

Discuții