Gerber Nestle

Articole

1814

Viorel Mardare suferă de cancer. Împreună îl putem ajuta!

Regizorul Viorel Mardari are cancer. E un tânăr inteligent, cu capacități cinematografice care depășesc hotarele țării. Are 36 de ani și este autorul, probabil, al celor mai creative producții video realizate vreodată în Moldova. Aici e doar una din operele semnate de Viorel, care au făcut ca despre Moldova să afle milioane de oameni în lume. 

Drumul spre creație al lui Viorel a fost întrerupt temporar de o boală cruntă. Are cancer, mai exact adenocarcenom. Boala i-a afectat rinichii, plămânii și ficatul. După lungi și nereușite investigații în Moldova, o clinică din Germania a confirmat această diagnoză.

Viorel a acceptat provocarea. Înțelege că lupta nu va fi ușoară și va avea nevoie de timp ca să se facă mai bine, dar speră să învingă tumoarea cu ajutorul medicilor, al unui tratament de ultimă generație care este foarte costisitor, dar și cu gândurile bune, optimismul și sprijinul Tău. El își dorește din suflet să rămână “țintuit” doar în scaunul de regizor, să aibă mintea “zăpăcită” de idei ingenioase și nu de efectul medicamentelor, să fie „conectat” la pulsul realității și nu la aparatele din saloanele de spitale, să înșire pe foaie idei și nu denumiri de pastile. 

Dacă ai ajuns să citești acest mesaj, înseamnă că îți pasă de tot ce reprezintă Viorel - poftă de viață, pasiune, inteligență, umor extraordinar de fin, autocritică, ingeniozitate, finețe, implicare, patriotism ... și toate acestea combinate perfect. 

*Boala avansează foarte rapid, fiecare zi contează. Am lansat această campanie ca să reușim să îl ajutăm pe Viorel. Vom reveni în scurt timp cu detalii despre tratament și costul acestuia. 

Ajută-l pe Viorel să trăiască și să creeze!

Mai multe persoane publice îl susțin și ne îndeamnă să nu fim indiferenți!

Nata Albot

"Prietenul meu Viorel Mardare s-a îmbolnăvit. Super talentatul meu om drag și scump are cancer. Iar eu de-o săptămână mi-am întensificat dialogul cu Dumnezeu.

Cât eu voi încerca să înțeleg ce huinea e destinul și ce trebuie noi cu toții să învățăm din asta, Viorel trebuie ajutat. Dacă ar avea el acum mai multă putere și sănătate, s-ar băga peste diagnosticul său de pe foaie, ar crea o mică operă de artă din el, bineînțeles cu happy end, și ar filma un spot video, la care ar da share mii de oameni. Așa cum a fost tot timpul cu creațiile lui Posmotrel al nostru. De asta eu mă adresez la voi toți, să îl sprijiniți cu o donație, ca Viorel să își poată rescrie scenariul.

Pentru donații online accesați linkul de mai jos: 
https://www.gofundme.com/viorel-must-go-on

Donațiile fizice pot fi făcute la sediul Atelier S. Prodan (or. Chișinău, str. Kogălniceanu, 25, ap.1). Informații suplimentare privind donațiile fizice: +373 79900100 (Alexandrina) sau +373 79999833 (Ghenadie).

Pentru întrebări, „posâlci”, mesaje de susținere și alte detalii încurajatoare, scrieți pe pagina Viorel Must Go On.

Vă asigur că tot ce veți scrie va ajunge la Viorel! Acum, EL are nevoie de liniște, gânduri bune și umărul nostru al tuturor! #viorelmustgoon"

Ionela Hadârcă

Viorel o sa se faca bine cu ajutorul nostru. O sa filmeze spoturi si filme frumoase, o sa primeasca premii mari, iar noi o sa ne mandrim in continuare ca-l cunoastem. 

Sa nu indrazneasca nimeni sa se gandeasca altfel!!!

Pentru donații online accesați linkul de mai jos sau apăsați aici:

https://www.gofundme.com/viorel-must-go-on

Donațiile fizice pot fi făcute la sediul Atelier S. Prodan (or. Chișinău, str. Kogălniceanu, 25, ap.1). Informații suplimentare privind donațiile fizice: +373 79900100 (Alexandrina) sau +373 79999833 (Ghenadie).

Haideți să îl susținem: #ViorelMustGoOn

"Durere străină nu există!", a scris Viorica Nagacevschi.

Veronica Gherbovețchi

"#viorelmustgoon 

De câteva zile, această veste ne întoarce pe dos stările. Viorel, unul dintre cei mai talentați și minunați oameni, are acum mare nevoie de ajutor ca sa treacă peste provocare și să continuie să producă opere de artă."

Puteți dona pe gofundme.com

Discuții