Gerber Nestle

Articole

548

Cum să găsești cele mai ieftine bilete de avion

Știm cu toții că, atunci când ne planificăm vacanța, avem un singur obiectiv: să găsim cele mai bune oferte de zbor. Cei de la momondo.ro au făcut un studiu care te va ajuta să înțelegi care-i cei mai bun moment pentru a rezerva biletele de avion și în ce perioadă.

Au fost analizate peste 100 de milioane de oferte pentru mii de zboruri și îți punem pe masă cele mai recente și mai precise date. Citește-le și te poți numi un expert în rezervarea biletelor de avion.

Când să rezervi bilete ieftine de avion spre Europa

Pentru zboruri în Europa, cel mai bine este să rezervi biletul de avion cu 60 zile înainte de plecare. Astfel vei putea economisi până la 30% din prețul biletului de avion. De regulă marțea este ziua cu cele mai ieftine bilete de avion pentru călătorii în Europa, cu un procent de 12 la sută mai mic, iar după amiaza aduce bilete de avion cu 8% mai ieftine.

Când să rezervi bilete ieftine de avion spre America de Nord

Dacă cauți zboruri transatlantince din Europa spre America de Nord, trebuie să știi că rezervarea cu 60 zile înainte de zbor îți poate aduce economii de 26%. De asemenea, călătoriile în ziua de marți sunt mai ieftine cu până la 10% iar zborurile de după amiază aduc și ele un preț mai mic cu 11%.

Când să rezervi bilete ieftine de avion spre Asia

Vrei să zbori din Europa spre Asia? Poate pentru o vacanță călduroasă de iarnă? Zborurile rezervate cu 60 zile înainte de data plecării îți pot aduce o economie de 24%, iar dacă zbori în zilele de marți îți pot adăuga 8% în pușculița de economii. Tot 8% îți vor aduce și călătoriile dimineața din Europa spre Asia.

Când să rezervi bilete ieftine de avion spre America de Sud

Zborurile din Europa spre America de Sud rezervate cu 60 zile înainte de plecare sunt mai ieftine cu până la 25%. La fel ca în cazul celorlalte zboruri, și zborurile spre America de Sud în zilele de marți sunt mai ieftine, de data aceasta cu 7%. Cea mai ieftină perioadă a zilei pentru zboruri spre America de Sud este la amiază, când zborurile sunt mai ieftine cu până la 6%.

Când să rezervi bilete ieftine de avion spre Africa

Cea mai ieftină perioadă pentru a rezerva bilete de avion spre Africa din Europa este cu 60 zile înainte de data planificată a călătorie. Astfel poți economisi cu până la 29% din prețul plătit pe biletele de avion. Dacă zbori după amiaza din nou ai parte de o economie de până la 11%. Conform studiului nostru, cea mai ieftină zi pentru zboruri spre Africa este marțea – când poți să eocnomisești 9% din prețul biletelor de avion.

Când să rezervi bilete ieftine de avion spre Australia

Zbori spre Australia sau Noua Zeelandă? Zborurile spre Oceania din Europa sunt mai ieftine dacă le rezervi cu 59 zile înainte de data călătoriei. Astfel poți economisi 21% din prețul călătoriei. Dacă zbori dimineața, ai putea economisi 6% iar cea mai ieftină zi, cu economii de până la 7% este marțea.

Sursa: momondo.ro

Discuții