Gerber Nestle

Articole

1085

Primele poze de la botezul Prinţului Louis

Ieri a fost botezat mezinul  familiei regale, Prințul Louis. Primii care au ajuns la botezul micuțului au fost rudele lui Kate Middleton.

Ducii de Cambridge au ajuns după ora locală 16.00, care era ora oficială a botezului. La intrare, ei au fost aşteptaţi de Arhiepiscopul de Canterbury. Alături de Ducii de Cambridge şi de copiii lor se aflau Prinţul Charles şi Camilla, dar şi Harry şi Meghan.

Micuțul Louis a fost creștinat de Arhiepiscopul de Caterbury, Justin Welby şi a purtat o superbă robă din dantelă aurie, care este inspirată de cea purtată de fiica Reginei Victoria. Cea originală a fost purtată de 62 de bebeluși regali, incluzând-o pe Prințesa Elizabeth, astăzi regina Elisabeta a Marii Britanii.

Din păcate, din 2004, după botezul fiicei Prințului Edward, s-a decis că rochia e mult prea fragilă pentru a mai putea fi purtată de vreun bebeluș regal. Cea purtată de Louis a fost îmbrăcată, pentru prima dată, de James, fiul Prințului Andrew, în 2008. Creația îi aparține designerului Angela Kelly.

Sursa: okmagazine.ro

Discuții