Gerber Nestle

Articole

1911

Zodiile care sărăcesc vara asta

În această vară, la unele persoane va bate vântul prin portmoneu. Acestea vor fi nevoite să strângă cureaua și să mai renunțe la unele cheltuieli, pe care și le permiteau până acum.

BERBECII au de făcut câteva alegeri importante. Apar cheltuieli neprevăzute după a doua jumătate a lunii. Toate cumpărăturile făcute altădată vor fi istorie. Nu de alta, dar pentru mofturi nu mai sunt bani.

FECIOARELE trebuie să strângă cureaua mai mult ca niciodată. Nu au fost perioade atât de proaste financiar de ceva ani. Iată că apar și astfel de momente pentru aceste semne zodiacale.

RACII vor fi și ei nevoiți să facă schimbări importante. Unele proiecte se dovedesc a fi nefezabile ideilor lor. Nu au suficienți bani pentru lucrurile de care au nevoie în fiecare zi, darămite pentru afacerile lor imaginare.

SCORPIONII au și ei de trecut prin tot felul de momente dificile din punct de vedere financiar. Se vor schimba lucrurile destul de drastic de prin 15-16 iulie.

Cum stau celelalte zodii cu banii

TAURII trebuie să fie ceva mai ponderați. Vor avea bani de distracție, dar ei nu sunt prea petrecăreți de fel.

GEMENII se gândesc la o gestionare mai atentă a resurselor financiare și foarte bine fac. Nu e cazul de panică. Nu trebuie să fie pesimiste, ci doar să aleagă soluția potrivită.

LEII au o lună iulie ca în povești. O duc bine pe toate planurile. Au noroc în dragoste cât cuprinde, dar au parte și de câștiguri bănești.

BALANȚELE sunt ele mai chibzuite de fel, iar în luna iulie strategia lor va da roade. Se vor trezi cu niște sume frumușele de bani în mâini.

SĂGETĂTORII au multe lucruri de făcut pentru gestionarea situației lor financiare. În primul rând trebuie să se organizeze mai atent, în al doilea rând să investească unde trebuie.

CAPRICORNII renasc din propria lor cenușă. Au toate motivele de bucurie, au toate motivele din lume să profite de însoritul iulie.

VĂRSĂTORII și PEȘTII au oarecum un destin comun din punct de vedere financiar. Pentru amândoi se anunță o perioadă fructuoasă.

Sursa: teotrandafir.ro

Discuții