Gerber Nestle

Articole

2107

Chișinăuienii s-au delectat cu muzică live în aer liber la “O seară în parc”

În prima seară de iulie, peste 6.500 de spectatori s-au adunat la cel mai mare teatru în aer liber din Europa, pentru a se delecta cu muzică clasică și a contribui la restaurarea Teatrului Verde.

Pe lângă scena pe care au urcat nume sonore precum Eugen Doga, Valentina Nafornița, Constantin Moscovici, Vitalie Advahov și nu numai, cei prezenți au avut ocazia să savureze vin, înghețată și alte delicii, iar cei mici s-au simțit de minune într-un spațiu amenajat pentru copii.

"Am primit o satisfacție nemaipomenită! Artişti de mare valoare! Bravo", a menționat o spectatoare.

"E un concert extraordinar, care rămâne în memorie mult, mult timp. Cu niște artiști extraordinari", a adăugat o invitată.

Și artiștii s-au arătat încântați de concertul la care au luat parte.

"Este o scenă fantastică, e foarte mare, un spațiu foarte frumos, plăcut și atâtea locuri în sală, deci aici poți să faci unul dintre cele mai importante concerte, mai ales acestea de muzică clasică în aer liber", a declarat Valentina Nafornița.

Amintim că iTicket a mai organizat concerte de amploare în aer liber. Organizatorii își doresc să sensibilizeze societatea prin organizarea evenimentelor grandioase la Teatrul Verde.

Primul eveniment organizat de iTicket la teatru a fost “Eugen DOGA - 80” din 1 octombrie 2017, care a fost cel mai mare eveniment organizat cu Eugen DOGA vreodată.

Sursa: Mamaplus.MD

Sursa foto: Evenimente.md

Discuții