Medpark

Articole

5047

Lenjerie intimă made in Moldova! Vezi creațiile sexy și confortabile ale designerilor noștri

Toate femeile adoră lenjeria! Comodă, stilată și seducătoare, lenjeria intimă trebuie să pună în evidență formele apetisante ale femeilor. Și producătorii autohtoni țin cont de acest lucru. În ultimii ani, designerii noștri se întrec în a crea seturi senzaţionale de lenjerie intimă. În afară de sutieni și chiloți, în magazinele autohtone găsim maiouri, tricouri, pijamale, halate, body-uri și chiar costume de baie. Haideți să-i cunoaștem!

Maicom

Maicom este un brand autohton specializat în producerea și comercializarea articolelor vestimentare pentru toți membrii familiei. Produsele marca Maicom sunt confecționate din stofe naturale din bumbac. În magazinele Maicom putem găsi chiloți pentru copii, femei și bărbați, dar și sutieni comozi și stilați pentru femei. Tot aici găsim maiouri, tricouri, pijamale, halate, body-uri și chiar costume de baie.

https://www.facebook.com/Maicom.md/

IUVAS

O altă companie de top din domeniul industriei ușoare din Moldova este IUVAS. Întreprinderea este specializată în confectionarea produselor din tricot. IUVAS are o gamă variată de produse pentru lenjeria de corp pentru femei, bărbați și copii. Intreprinderea produce slipi, boxeri, maiouri, tricouri, garnituri, furouri, pijamale, cămăși de noapte, body-uri.

https://www.facebook.com/IUVAS/

Vasconi

Vasconi este o întreprindere care confecționează și comercializează articole din tricot pentru femei, bărbați și copii pentru toate anotimpurile. Vasconi produce chiloți și slipi pentru bărbați. Tot ei comercializează lenjerie de noapte pentru femei și copii.

https://www.facebook.com/vasconi.vasconi

Ravetti 

Nimic nu este mai sexy decât sănătatea. Asta încearcă să promoveze brandul Ravetti prin produsele sale. Întreprinderea produce lenjerie de corp calitativă și confortabilă. În rețeaua de magazine Ravetti puteți găsi sutiene, chiloți, maiouri, pijamale, body-uri, seturi, halate, și chiar costume de baie.

https://www.facebook.com/lenjeriaravetti/

B'Queen

B'Queen este un brand autohton de lenjerie de lux. Creațiile semnate de Ala Lerner sunt pentru femeile care vor să se simtă regine. B'Queen oferă tuturor femeilor, indiferent de vârstă și forme, produse intime preferate: sutiene de lux push-ap, sutiene de lux dantelate și chiar sutiene de lux din catifea, cât și chiloței bikini, tanga, slipi

https://www.facebook.com/bqueenlenjerie/

Daniel Racovizza

Un alt designer moldovean care creează lenjerie de lux este Daniel Racovizza. În colecția lui găsim modele exclusive de lenjerie, cusute din dantelă și mătase franțuzească. https://www.facebook.com/pg/Daniel-Racovizza-155444857826656/photos/?ref=page_internal

Lolita

Lolita este un alt brand de lenjerie de noapte exclusivă pentru femei. În magazinul lor puteți găsi lenjerie intimă, pijamale, tunici și halate din stofe fine.

https://www.facebook.com/LolitaMoldova/

Love and Passion Lingerie

Și brandul Love and Passion Lingerie știe să evidențieze toată frumusețea și naturalețea femeii. Nicoleta Munteanu Grigore confecționează bralette și seturi de lenjerie intimă la comandă.

https://www.facebook.com/LoveandPassionByNicole/

O&C Bralettes

Femeile noastre se pot simți seducătoare și sexy în lenjerie de la O&C Bralettes. Cătălina Osipov-Gontea a pus bazele unui brand de lenjerie intimă pentru femei cu personalitate. Ea creează lenjerie handmade cusută după preferințele și dimensiunile fiecărei cliente. 

https://www.facebook.com/catalinaosipovofficial/

Stella Vitsu

Stella Vitsu este o altă creatoare de bralette-uri din Moldova care simte bine necesitățile și personalitatea femeilor. Ea confecționează lenjerie care să pună în evidență naturalețea femeilor. Pe pagina ei găsiți desuuri din dantelă fină, tricot elastic și, desigur, bumbac natural pentru un mai mare confort.

https://www.facebook.com/stella.vitu?hc_ref=ARTntGy-Z-H6lMcDRhT0vAmjJuo9ifo2IWHBvsJhJVbgkgjOEsYhZgSYWNg8wS0B2vk

Bralette by Ana-Maria Ursu

Dacă ești în căutarea lenjeriei sexy, atunci Bralette by Ana-Maria Ursu ar putea fi alegerea perfectă. Meșterița creează bralette care nu poate lăsă indiferent orice bărbat (și chiar femeie).

https://www.facebook.com/bralette.anamaria/

DiLerry

DiLerry este un brand autohton și magazin online oficial înregistrat în Republica Moldova. Diana Covalschi știe să pună în evidență sex-appeal-ul fiecărei femei. Tânăra confecționează costume și rochițe de noapte din stofe fine.

https://www.facebook.com/DiLerryNeglige/

Cellin

Cellin creează și comercializează articole vestimentare (pijamale, salopete, cămăși de noapte, capoate) și accesorii pentru somn din mătase naturală, într-o gamă variată de modele și o explozie de culori. Aici fiecare femeie își poate găsi răsfățul.

https://www.facebook.com/Cellinpijamas/

HandMadeStudio

Dacă adorați lucrurile croșetate și doriți să vă impresionați jumătatea, puteți apela și la HandMadeStudio. Creatoarea poate realiza la comandă lenjerie în orice model și nuanță, după preferințele clientelor.

https://www.facebook.com/HandMadeStudio-513280255367806/

Sursa: Mamaplus.MD

Discuții