Tartonii

Articole

608

Spumă de căpșune cu frișcă

Dacă vrei să-ți impresionezi invitații cu un desert elegant, servit la pahar sau cupă atunci îi poți servi cu această spumă de căpșune cu frișcă! 

Ingrediente pentru spumă de căpșune cu frișcă:

● 500 g căpșune

● 150 g zahăr pudră

● 2 foi gelatină

● 400 ml frișcă lichidă

● esență de vanilie

● 2 linguri zahăr tos

Pentru servit:

● căpșune

● sirop de căpșune

● frunzulițe de mentă

● frișcă

Mod de preparare:

1. Se pune gelatina la înmuiat în apă rece.
2. Se mixează fructele cu zahărul și vanilia și apoi se încălzește puțin pentru a adăuga gelatinabine presată.
3. Se bate frișca cu zahărul tos și apoi se amestecă ușor cu compoziția cu gelatină.
4. Se repartizează spuma în vasele de servit și se lasă 2 ore la frigider. Se servește cu căpșune proaspete, sirop de căpșune, frișcă și frunzulițe de mentă.

Sursa: libertateapentrufemei.ro

Discuții