Tartonii

Articole

1276

Idei originale pentru servirea meselor simple

Aproximativ 40% din succesul unui anumit fel de mâncare nu constă în gustul și ingredientele folosite, ci în felul în care este servit. Uneori, chiar și cea mai simplă mâncare se poate transforma într-o capodoperă culinară, grație aspectului neobișnuit și original în care este pus în farfurie. Dacă-ți dorești ca cei mici să mănânce totul din farfurie, îți oferim câteva idei pentru servirea meselor simple.

 „Arici“

Pentru a face un astfel de arici, nu ai nevoie de mult timp, însă acest animăluț comestibil, cu siguranță, va fi pe placul copiilor și o surpriză pentru adulți. Pentru a face acest arici, ai nevoie de scobitori, pere, struguri, căpșuni sau alte fructe de pădure și măsline.

Căpșuni cu smântână

Căpșunile cu cremă pot arăta nu doar romantice, ci și originale. Acest lucru nu necesită un talent culinar special sau mult timp. Pur și simplu, taie partea superioară a fiecărei căpșuni, adaugă crema și fixează-le la loc. Pentru ochi, poți folosi semințe sau bucăți din aceeași căpșună.

Cubuleț din fructe

Pentru a face acest lucru, trebuie să tai fructele în cubulețe egale. Poate fi pepene verde, kiwi și brânză Feta, ca în imagine sau mere, pere, banane, pepene galben.

Deasupra, "cubul" ar putea fi decorat cu o crenguță de mentă și presărat cu susan sau zahăr.

Vază cu flori

Acesta este probabil cel mai dificil mod de a servi fructe, dar și cel mai impresionant. Pentru a face acest lucru, ai nevoie de scobitori, mere și fructe de pădure pentru a umple vaza improvizată.

Buburuze

Un mod simplu și nu foarte costisitor de a face o gustare. Pentru aceasta, ai nevoie doar de biscuiți, roșii, cremă de brânză, măsline și verdeață.

Floricele din ouă

În acest caz, toată originalitatea constă în formele pe care le folosești. Poți alege floricele, fluturași, inimioare.

Personaje din poveste

Traducere: Mamaplus.MD

Discuții