Viusid

Articole

1621

Buchetele din fructe, alternativa florilor

Când vrei să impresionezi pe cineva cu un cadou original, poți opta pentru un buchet din fructe. Pe lângă faptul că arată foarte bine, acestea mai sunt și gustoase.

Zefir

La compania Zefir poți găsi mai multe buchete originale, printre care și cele cu fructe sau legume. Cu siguranță, acest cadou va fi apreciat la justa valoare de cei dragi.

https://www.facebook.com/zefirmd/

Fresh Bouquets

Aici poți găsi atât buchete originale, cât și compoziții deosebite în cutii. Buchetele din fructe combinate cu flori, mentă, macarons, ciocolate sau cu alte gustoșenii vor fi pe placul oricui, fie că e vorba de un copil, de soție, mamă sau bunică.

https://www.facebook.com/buchetecomestibile/

Frutilicios

Un cadou frumos, original și personalizat poate fi cutia cu fructe de la Frutilicios. Optând pentru o compoziție din căpșuni și trandafiri, nu vei da greș niciodată.

https://www.facebook.com/frutilicios/

Delicii la buchet

Maria Pîslari realizează buchete din cele mai gustoase produse. Pe lângă fructe, aceasta mai folosește brioșe, flori și crenguțe decorative.

https://www.facebook.com/Delicii-la-buchet-311350049279688/

Eat Me Bouquet

Buchete comestibile la prețuri accesibile poți găsi și la Eat Me Bouquet. Acestea sunt extrem de atractive, delicioase și sănătoase!

https://www.facebook.com/eatmebouquetmd/

Sursa: Mamaplus.MD

Discuții