Cinei Bucatarul

Articole

580

Ciuperci umplute

Cand prepari această retetă neaparat tine minte: Cumpără ciuperci brune, care sunt mai gustoase și mai apetisante decât cele albe. Pentru acest preparat, ai grijă să alegi o telemea proaspătă și mai puțin sărată. Dacă nu ai telemea la îndemână, o poți înlocui cu un cașcaval gustos, pe care îl poți tăia cubulețe. Îl amesteci cu puțin unt, codițele ciupercilor și mult pătrunjel, iar preparatul tău va fi la fel de gustos

Mod de preparare:

1. Ciupercile se curăță și se înlătură piciorușele care se toacă.

2. Se amestecă piciorușele tocate cu telemeaua rasă, pesmetul și verdeața.

3. Pălăriile ciupercilor se ung cu ulei și se așază în tava unsă și ea cu ulei.

4. Se repartizează umplutura cu brânză și se așază deasupra câte un ou de prepeliță.

Se lasă 25 de minute la cuptor.

Sursa: libertateapentrufemei.ro

Discuții