Tartonii

Articole

737

Minciunele de post

Minciunele de făcea bunica când noi îi ceream să ne dea repede ceva dulce și bun. Acum, am folosit lapte de soia și am făcut minciunele de post, delicioase! 

1. Laptele de soia se amestecă bine cu zahărul, sarea, uleiul, esențele și bicarbonatul. Se adaugă apoi făina și, dacă aluatul nu se dezlipește de mână, se mai adaugă puțină făină.
2. Pe masa presărată cu făină se întinde o bucată din aluat și se taie pătrate. Apoi fiecărui pătrat i se face o tăietură în diagonală pe unde se trece un colț al pătratului.
3. Se prăjesc în baie de ulei bine încins și se scot pe șervete de hârtie. Se presară apoi cu zahăr pudră.

Dacă vrei să gătești cu soia…încearcă și muscaua cu soia!

Sursa: libertateapentrufemei.ro

Discuții