Gerber Nestle

Articole

967

Unde își va aduce pe lume cel de-al treilea copil? Decizia lui Kate e surprinzătoare!

Cum mai e puțin timp până când își va strânge în brațe cel de-al treilea copil, Ducesa de Cambridge a început să se intereseze care e cel mai potrivit loc pentru a-i da naștere mezinului familiei. Asta deși primii născuți, respectiv George și Charlotte, au venit pe lume la The Lindo Wing, în Londra.


Însărcinată cu al treilea copil, Ducesa de Cambridge se gândește la a schimba locația în care va veni pe lume mezinul familiei. Deși la primele nașteri totul a decurs minunat, Kate își dorește să evite agitația media și tot ce vine cu ea, așa că ia în considerare să nu mai nască în cadrul Spitalului St. Mary.
Culmea e că soluția pentru a evita agitația și isteria media e să nască acasă, soluție pe care o găsește reconfortantă. ”Catherine a spus că ar vrea să nască acasă. A discutat asta cu William, iar el o sprijină.”, a declarat o sursă pentru un ziar britanic.
Dacă e să se decidă întocmai, Kate n-ar fi prima femeie din familia regală care ar aduce pe lume un copil acasă. Regina Elisabeta a II-a a venit pe lume în urma unei operații de cezariană, făcută acasă la bunicul matern, pe strada Bruton, 17, Mayfair. Așa s-a întâmplat și-n cazul celor patru copii ai ei. Charles, Andrew și Edward au venit pe lume în Palatul Buckingham, în timp ce Prințesa Anne s-a născut în Clarance House, acum reședința Prințului Charles și-a soției sale, Camilla.
 

Sursa: okmagazine.ro

Discuții