Medpark

Articole

3466

E vloggeriță la doar 6 anișori. Cum a ajuns Jasmina Show la 100.000 de abonați pe Youtube

Degrabă va împlini 7 anișori, dar deja are un succes răsunător pe contul său de Youtube. Jasmina este una dintre cele mai mici vloggerițe de la noi, cu peste 97.000 de urmăritori. Fiind surprinși de realizările micuței, am decis să realizăm un interviu cu părinții acesteia, ca să vedem cum a început toată această aventură!

 Cum v-a venit ideea să-i faceți Jasminei un vlog?

Ideea ne-a venit atunci când am văzut cu cât interes Jasmina urmărește videoclipuri cu copii vloggeri din străinăte... Mai în glumă, mai în serios am zis că și noi putem face videoclipuri asemănătoare. Nu ne împiedica nimic - cameră video aveam, Jasmina era dornică să fie filmată, mai ales că e o fire extravertită, îndrăzneață, iar noi, părinții, suntem persoane artistice și inspirate... Știam că acest content încă nu era dezvoltat în Republica Moldova si asta ne-a încurajat și mai mult, aveam posibilitatea să fim printre primii… Așa a apărut Jasmina Show.

 Cât timp pe zi acordați vlogului?

La început acordam mult mai puțin timp decât acum, deoarece postam de 2 ori pe săptămână… și mai aveam un serviciu.

Acum, vlogul ocupă o parte importantă din viața noastră... postăm videoclipuri zilnic și muncim pentru idei, materiale, scenariu, filmare, editare, ș.a.

Filmăm de 2-3 ori pe săptămână câte 1-3 videoclipuri în aceiași zi... și pentru aceste 1-3 videoclipuri muncim 1-6 ore (doar pentru filmare).

 Ce hobby-uri și activități mai are Jasmina?

La momentul dat nu are activități adăugătoare. Doar grădinița și vlogul... Am zis să nu o încărcăm prea mult atâta timp cât e la grădiniță, ca să aibă timp să simtă copilăria și să se joace.

Este pasionată de dans și pictură. De aceea, îi vom alege o școală de arte și va face gimnastică.

 Cum obișnuiește să-și petreacă timpul liber?

Timpul liber și-l petrece desenând, jucându-se cu surioara mai mică sau privind desene animate.

 V-ați așteptat să ajungeți la un număr atât de mare de followeri?

Trebuie să fim întotdeauna optimiști și să ne permitem să visăm! Am crezut și ne-am așteptat să atingem acest număr.

 Ce tematici ați abordat până acum în video-uri?

Avem un content pentru copii. Și folosim diferite tematici care să le placă și să le fie utile. Unele tematici sunt educative, informative, altele distractive, filmăm și momente din viața personală... Nu ne oprim doar la o tematică, filmăm ceea ce e în trend sau ne inspiră.

 Cine montează filmulețele?

Filmulețele le montăm noi, ambii părinți ai Jasminei.

 Voi, părinții, aveți vreo legătură cu acest domeniu?

Până nu demult am avut o mică afacere de familie, dar am lăsat-o ca să avem mai mult timp pentru vloguri... Luând în considerare studiile noastre, nu avem nicio legătură cu acest domeniu, însă după cum am zis suntem persoane artistice, creative.

 Ați primit contracte de publicitate până acum?

Am avut colaborări de publicitate. Contracte încă nu, dar se prevede ceva în viitorul apropiat!

 De ce credeți că video-urile Jasminei au succes?

În ultimul timp, la sfârșit de lună filmăm videoclipuri LIVE. În următorul live chiar îi vom întreba ce le place la noi și în video-urile noastre.

După părerea noastră, le place că filmulețele sunt interesante, creative, iar noi suntem adevărați și simpli.

Sursa: Mamaplus.MD

Discuții