Aquaterra

Articole

3352

Cum să-ți faci manichiura de Revelion

Sărbătorile de iarnă bat la ușă, iar tu încă nu ți-ai făcut manichiura? Îți recomandăm să-ți schițezi o idee în minte și să mergi cât mai repede la un specialist, care va avea grijă ca unghiile tale să arate irezistibil de Crăciun și de Revelion.

Orice nuanță de roșu

În seara dintre ani ar fi bine să îmbrăcăm o haină roșie, pentru că se spune că apără de spiritele rele şi privirile malefice. Și pentru că o rochie roșie s-ar potrivi perfect cu o nuanță asemănătoare pe unghii, poți alege între bordo, fucsia și roz.

Clasicul french

În cazul în care nu iubești nuanțele aprinse, dar vrei să ai o manichiură îngrijită, optează pentru tradiționalul french. Aceasta este cea mai bună opțiune pe care o poți alege.

Nude

Nude-ul este întotdeauna în vogă. Dacă îți dorești o manichiură feminină și elegantă, optează pentru culorile delicate de roz, bej, crem sau piersică.

Strălucire

Glitterul este perfect pentru sărbătorile de iarnă. Fie că ți-l pui doar pe unghia degetului inelar, fie că pe toate unghiile, vei arăta irezistibil.

Nu rata să-ți faci o programare la Viorica Țurcanu, meșterița de la Vio'S Nail Boutique, care pe lângă o manichiură ideală, te va răsfăța cu diferite proceduri pentru mâini.

Discuții