Gerber Nestle

Articole

7365

7 brazi din Chișinău la care poți face cele mai frumoase selfie-uri (Foto)

Spiritul sărbătorilor de iarnă se simte deja în tot Chișinăul, datorită luminițelor instalate pe majoritatea străzilor și a falnicilor brazi care au apărut prin oraș. Vă prezentăm cei mai frumoși pomi de Crăciun din Capitală, care ne-au furat privirile.

Bradul din PMAN

Cel mai important pom de Crăciun din Capitală a costat 10.000 de lei și a fost tăiat din curtea unei foste grădinițe. Bradul este împodobit cu globuri, luminiţe şi beteală, iar majoritatea cetățenilor au declarat că este cel mai frumos brad de până acum.

Bradul din fața Teatrului de Operă și Balet “Maria Bieșu”

Bradul din Orășelul de Poveste este preferatul copiilor. Aici, micuții își pot face zeci de poze parcă rupte din basm. Pomul de Crăciun este decorat cu luminițe, jucării și steluțe de culoarea oranj.

Bradul din Parcul Valea Trandafirilor

Și în parcul Valea Trandafirilor, pe Aleea Colorată a fost instalat un Pom de Crăciun. Acesta este compus din crengi de brad, rămase în urma curățării brazilor din pepiniere.

Bradul din fața Guvernului

Guvernul și-a instalat propriul Pom de Crăciun în fața Palatului Național. În preajma bradului se va desfășura anul acesta Târgul de Crăciun.

Bradul de la Zity Mall

În fața Zity Mall este amplasat un brad artificial imens, decorat cu mii de beculețe. Chișinăuienii stau în rând pentru a-și face câte un selfie la pomul de Crăciun.

Bradul de la Shopping Malldova

Bradul din fața centrului comercial Shopping Malldova îi impresionează pe trecători. Acesta este suficient de înalt, împodobit cu globuri de diferite dimensiuni și luminițe.

Bradul de la Grand Hall

În fața supermarketului stă un brad artificial de toată frumusețea, decorat cu multe luminițe.

Sursa: Mamaplus.MD

Sursa foto: realitatea.md, unimedia.md, facebook.

Discuții