Medpark

Articole

11016

Unde găsim decorațiuni pentru Crăciun în Chișinău?!

Sărbătorile de iarnă îți bat la ușă, iar tu încă nu ai decis cum îți vei decora locuința? Dacă vrei să simți din plin atmosfera de Crăciun, optează pentru ghirlande, lumânări parfumate, crenguțe de brad, globuri, compoziții și pentru un brad original. Ca să nu pierzi timpul în zadar, ți-am selectat mai multe magazine din Chișinău,în care găsești cele mai frumoase decorațiuni.

Éclair

Eclair este un salon conceptual de lifestyle, care își propune să aducă un pic de culoare în viața oamenilor. În preajma sărbătorilor de iarnă, în acest locșor de poveste poți găsi cele mai originale elemente de décor, dar și idei de cadouri pentru cei dragi.

Adresa: Chișinău, str. Mihai Eminescu 30

JYSK

La JYSK deja se simte pe deplin atmosfera sărbătorilor de iarnă. Din acest magazin îți poți achiziționa de la jucării, elemente de decor pentru masă, brăduți și coronițe pentru ușă până la Moș Crăciuni în miniatură.

Adresa: Chișinău, str. Tiraspol, 5

Grădina Mărioarei

Aici poți găsi o gamă variată de produse pentru decor de interior, lucrate manual, cu tematica sărbătorilor de iarnă. Brăduți din mușchi, lemn sau luminițe, compoziții cu lumânări și globuri, dar și coronițe pentru ușa de la intrare, toate acestea, dar și multe altele îți stau la dispoziție în Grădina Mărioarei.

Adresa: Chișinău, str. Cahul, 19

Ethiopia

Ethiopia este un magazin care are în vânzare, ceai cafea, ciocolată și veselă de cea mai înaltă calitate, adusă din Marea Britanie. În ajunul sărbătorilor de iarnă, la Ethiopia poți găsi și o mare varietate de decorațiuni pentru Crăciun.

Adresa: Chișinău, str. București, 60

Kare

KARE Design este un brand de mobilier și articole de interior cu o popularitate nebună în 70 de țări ale lumii. Acum, la Kare poți găsi elemente decorative, lumânări parfumate și multe alte mărunțișuri care îți vor înfrumuseța locuința.

Adresa: Chișinău, bd. Decebal, 23/1

Casa Keia

Pe lângă mobila italiană, de la Casa Keia îți poți achiziționa elemente de decor, care vor aduce spiritul de sărbătoare în casa ta.

Adresa: Chișinău, str. Uzinelor, 205/1

MolDeco

La MolDeco poți găsi atât cadouri unicat pentru cei dragi, cât și obiecte de decor deosebite pentru Crăciun și Revelion.

Adresa: Chișinău, bd. Moscova, 14/1, str. Bănulescu-Bodoni, 57

Maestro

În ajunul sărbătorilor, la Maestro poți găsi de la jucării și ghirlande până la brăduți decorativi și Pomi de Crăciun de toată frumusețea.

Adresa: Chișinău, str. Mitropolit Varlaam, 63

Centrul de veselă "PERLA"

Pe lângă vesela de calitate, la Perla poți găsi brazi, ghirlande și decorațiuni de Crăciun. Pentru toată colecția Christmas, beneficiezi de 18% reducere.

Adresa: Chișinău, str. Puskin, 56/1

Acrilat WoodBox

În acest magazin poți găsi tot de ce ai nevoie pentru a-ți decora locuința. Brăduți din lemn, jucării pentru pomul de Crăciun, felinare și săniuțe în miniatură.

Adresa: Chișinău, str. Albișoara, 17

Con Con

De aici îți poți achiziționa o mulțime de elemente de decor, toate realizate din conuri. Decor pentru sărbătorile de iarnă, conuri de brad vopsite, jucării din conuri de brad, echibane și accesorii.

www.facebook.com/conmoldova

GoodBaby

Este un magazin pentru familie, unde poți găsi stofe cu imprimeuri specifice Crăciunului și decorațiuni pentru sărbătorile de iarnă.

www.facebook.com/pg/goodbaby.md

Crafti

În rețeaua de magazine Crafti vei găsi tot felul de decorațiuni pentru împodobirea locuinței.

Adresa: Chișinău, bd. Moscova 2; str. Alba Iulia, 77/18; bd. Dacia, 49/14; str. Alecu Russo, 61/6; str. Ceucari, 2/6

Luxpresents.md

În rețeaua de magazine Luxpresents ai posibilitatea să-ți achiziționezi absolut orice piesă de decor îți dorești.

www.facebook.com/luxpresents.md

Lea Lea Brand by Tatiana Vornicescu

Pe lângă colecția de haine dedicată sărbătorilor de iarnă, în acest magazin poți găsi decorațiuni pentru Crăciun.

www.facebook.com/lealeabrand

Goldbrow

Aici poți găsi decorațiuni de interior pentru o atmosferă caldă și confortabilă. Dacă ai nevoie de jucării pentru brad sau orice alt element de décor, nu ai decât să intri în magazinul Goldbrow.

Adresa: Chișinău, str. Vasile Docuceaev 

PAO Candles

De la PAO Candles vei putea achiziționa cele mai frumoase cadouri pentru sărbători- lumânări sculptate.  

www.facebook.com/pg/PAOCandles

Ellebelle

La Ellebelle vei găsi decorațiuni originale, realizate manual, care îți vor înfrumuseța locuința de Crăciun și Revelion.

www.facebook.com/pg/mdEllebelle

Kasandruța

Kasandruța a adunat cu grijă obiecte magice și a creat cu dragoste cele mai frumoase și emoționante cadouri pentru oameni dragi. În acest showroom vei găsi cărți poștale cu colinde brodate cu cele 10 semne ale Pomului Veții, jucării pentru bradul de Crăciun, ținute inedite și unicale, bijuterii și poșete.

Adresa: Chișinău, str. Sciusev, 69

Craftland

Din acest magazin poți achiziționa lumânări, crenguțe de bumbac pentru decorul de Revelion, jucării pentru brad și alte lucruri care aduc atmosfera de sărbătoare în fiecare locuință.

Adresa: Chișinău, str. Dosoftei, 100

ArtDeco

Dacă vrei să-i impresionezi pe cei dragi cu un cadou original sau să-ți decorezi locuința într-un mod inedit de sărbători, optează pentru decorațiunile din acest magazin.

www.facebook.com/artdecomoldova

Homeitaly

Zilele de iarnă un farmec aparte - ne fac să visăm la vacanțe la munte, nopți lungi petrecute în fața focului, dimineți târzii și oameni dragi. Dacă vrei să simți și în propria casă această atmosferă, înfrumusețeaz-o cu decorațiuni de la Homeitaly.

www.facebook.com/homeitaly

DoDa Décor

DoDa Decor execută creații unicate, personalizate, nu este o fabrică cu producție în serie și nu are stocuri de produse. De obicei, decorațiunile se realizeazăla comandă. În ajun de Crăciun, la DoDa Décor poți găsi jucării pentru brad, dar și alte decorațiuni interesante.

www.facebook.com/doda.decor

Elange Studio

În acest magazin poți găsi fulgi, jucării și elemente decorative din polistiren. Originale, accesibile și frumoase!

www.facebook.com/elangestudio

Ideal Décor

Echipa Ideal Decor pune la dispoziție lădițe pentru cadouri și te lasă pe tine să decizi ce pui în ea. Lădițele sunt decorate cu o creangă de brad natural, o jucărie confecționată manual, rumeguș natural, iar tu alege cel mai potrivit produs, fie pentru prieteni, angajați sau parteneri. În plus, Ideal Décor realizează decorațiuni de iarnă personalizate la domiciliu, oficiu, studiou, restaurant, magazin.

Adresa: Chișinău, Alexandru Hâjdeu, 110

Premier-Deco

Premier-Deco te invită să procuri cele mai originale și frumoase decorațiuni de Crăciun și de Anul Nou. În studioul lor vei găsi de la brazi până la jucării, ghirlande, lumânări și Moș Crăciuni în miniatură.

Adresa: Chișinău, str. Vasile Coroban, 36

Convel

La Convel deja poți găsi jucării, bibelouri, suporturi pentru lumânări, compoziții pentru masa de sărbătoate. Din acest magazin îți poți achiziționa toate decorațiunile de care ai nevoie.

Adresa: Chișinău, str. Muncești, 290A

Art Story

Scopul acestui magazin este de a  le "oferi oamenilor o șansă"! Aici, toate jucăriile, suvenirurile și elementele decorative sunt făcute de mâinile femeilor care au trecut prin nedreptate și violență și de către mamele singure. Acest proiect vizează sprijinirea acestor femei. În ajun de Crăciun, la Art Story poți găsi o mulțime de decorațiuni pentru locuința ta!

Adresa: Chișinău, str. V. Alecsandri, 57

FlorArt

Echipa FlorArt a realizat pentru locuința ta brazi din ace, din crenguțe de conifere și din alte materiale. Tot aici găsești compoziții pentru mese și coronițe pentru ușa de la intrare.

Adresa: Chișinău, str. Columna, 171

Bray's

Meșterii de la Bray's ți-au pregătit o gamă largă de obiecte superbe! De la calendare din lemn până la sfeșnice, îngerași și cutiuțe originale.

www.facebook.com/brays.md

Mallena

În ajun de sărbători, brandul autohton creează suporturi-husă pentru tacâmuri. Masa de sărbătoare va arăta spectaculos cu aceste mici detalii!

www.facebook.com/Mallena.md

Ponti

Și la brandul autohton Ponti poți găsi diferite lucruri interesante pentru sărbători. De exemplu, acum au în ediție limitată o husă termică pentru ceainic, care adaugă farmec casei tale și este un cadou perfect pentrui iubitorii de ceai.

www.facebook.com/pontisrl

FlowersCity

Chiar dacă sunt specializați în crearea compozițiilor florale, în ajun de sărbători, specialiștii de la FlowersCity îți propun coronițe unice pentru decorarea ușii și echibane naturale.

Adresa: Chișinău, str. Lev Tolstoi, 24/1

Eucreez.com

Ciorapi personalizați, lucrați manual, decor pentru masă și multe jucării - pe toate le poți găsi pe pagina de facebook Eucreez.com.

www.facebook.com/eucreez

 

De asemenea, poți căuta decorațiuni pentru Crăciun pe angro.md, dar și în toate supermarketele, centrele comerciale și piețele din Chișinău.

Sursa: Mamaplus.MD

Discuții