Gerber Nestle

Articole

1888

Lăsaţi în voia sorţii! A fost identificată mama celor doi copii rătăciţi pe străzile Capitalei

Detalii în cazul celor doi copii, care au fost gășiți de polițiștii Inspectoratului de la Buiucani, rătăcind pe strada Calea Ieşilor din Capitală.

Potrivit oamenilor legii, micuţii au fost găsţi, aseară, în jurul orelor 16:30, în preajma unei staţii de troleibuz de pe strada Calea Ieşilor. Minorii au fost preluaţi şi duşi la Inspectorat pentru stabilirea circumstanţelor şi depistarea părinţilor biologici, fiind ulterior plasaţi la Centrul de plasament şi reabilitare pentru copii de vârstă fragedă.

În urma investigaţiilor, Poliţia a identificat mama copiilor, care s-a dovedit a fi în vârstă de 27 ani, originară din satul Chipeşca, raionul Şoldăneşti. Ea locuieşte temporar în Capitală şi ar face abuz de alcool. Împreună cu copiii şi mama lor locuia şi bunica acestora, care a declarat că fiica ei a plecat de la domiciliu duminică, împreună cu micuţii.

Reprezentanţii Direcţiei Municipale pentru Protecţia Drepturilor copilului urmează să decidă transmiterea copiilor sub supravegherea mamei biologice.

Sursa: publika.md

Discuții