Gerber Nestle

Articole

2994

Cum arată Angelica Varum fără photoshop, la 48 de ani

Leonid Agutin și Angelica Varum sunt împreună de 20 de ani. Aceștia s-au căsătorit în anul 2000, la Veneția. Nunta a fost la fel de frumoasă ca și ei. De atunci, cuplul face totul împreună: trăiește și lucrează, scrie muzică, compune melodii, înregistrează albume, organizează concerte, călătorește.

Programul activ de viață i-a “forțat” să-și trimită fiica în străinătate, la rudele care aveau mai mult timp pentru creșterea ei. Din 2003, Elizaveta Varum a locuit în Miami cu bunicul și familia unchiului său și a mers la școală și la facultate acolo. Acum, fata are propria trupa rock "Without Gravity", pe care o dezvoltă în mod activ.

Pentru Varum aceasta este a doua căsătorie, iar pentru Agutin - a treia. Ce îi menține împreună: dragostea sau creativitatea? Probabil, ambele.

Dragostea care domnește în casa lor se observă și în pozele pe care Leonid Agutin le postează pe pagina sa de Instagram. Recent, acesta a postat fotografii din călătoria lor în America, iar în unele dintre ele, Varum apare fără machiajul și coafura cu care suntem obișnuiți s-o vedem pe scenă.

Naturală, Angelica Varum arată la fel de bine. Fanii au fost mirați să vadă că de-a lungul anilor, aceasta nu s-a schimbat. Mai mult, aceștia au observat că cei doi soți au trăsături comune.

Sursa: ofigenno.com

Discuții